Vega Makina, Sanayici İçin Sunduğu Bluweld Sert Lehim Telleri ile Üretimin Destekçisi

Tüm sektörlerde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarına kaynak teknolojileri tedariki sağlayan Vega Makina, pazarla buluşturduğu Bluweld sert lehim telleriyle iklimlendirme, otomotiv, kesici takımlar, savunma sanayi ve elektrik/elektronik alanında yüksek potansiyelli üretimi destekliyor.  

Ürün gamında yer alan kaynak ve kesme makineleri, lazer kaynak makineleri, kaynak jeneratörleri, kaynak telleri, sert lehim telleri ve kaynak sarf malzemeleriyle Türkiye sanayisine hizmet veren Vega Makina, Bluweld marka sert lehim telleri sayesinde hızlı geri dönüşler ile ihtiyaçların hızlı bir şekilde cevaplanabilmesine yardımcı oluyor.

Ürün gamında Bakır bazlı ürünlerin kaynağında , Bakır-Fosfor ve Bakır Fosfor Gümüşlü alaşımlar ile dekapanları, Alüminyum’un Bakır ile kaynağında, Çinko-Alüminyum alaşımlı teller ile dekapanları, çelik malzemelerin kaynağı için yüksek gümüşlü alaşımlar ve pirinç teller ile dekapanları bulunan Vega Makina, yaygın satış ağı sayesinde mühendislik ve yüksek hizmet garantisi sunuyor.

Sert lehim tellerinin Türkiye’deki pazar büyüklüğü 35 milyon Euro

Türkiye’de 35 milyon Euro büyüklüğe sahip sert lehim ürünleri pazarından Vega Makina’nın distribütörlüğünü üstlendiği Sentes-BIR yaklaşık 15 milyon Euro pay alırken büyüme yatırımlarına da hızla devam ediyor.

Hızlı geri dönüşler ile ihtiyaçların hızlı bir şekilde cevaplanabilmesini mümkün kılan Bluweld sert lehim telleri, yüksek kalite ve dayanımı sayesinde üretimin verimliliğini artırıyor.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram