Vertiv, En Yeni Ürün ve Çözümlerini Data Center World London’da Sergileyecek

Vertiv, Data Center World 2024’te En Son Sıvı Soğutma Yeniliklerini Sergileyecek

Kritik dijital altyapı ve süreklilik çözümlerinin küresel sağlayıcısı Vertiv, en yeni ürünlerini ve çözümlerini, 6-7 Mart 2024 tarihinde ExCeL Londra’da dünyanın en büyük veri merkezi profesyonelleri ve son kullanıcıları buluşması Data Center World’de sergileyecek.

Vertiv, VIP Lounge’da veri merkezleri için güç, soğutma ve BT altyapı çözümlerindeki en son gelişmeleri paylaşırken  aynı zamanda uzman ekibinden bilgi edinme ve yenilikçi teknolojisini ilk elden deneyimleme fırsatı sunacak.

2023’ün sonunda Vertiv, veri merkezi sıvı soğutma teknolojisi tasarımcısı ve üreticisi olan CoolTera Ltd.’yi satın aldı.  Yüksek verimli ve çok yönlü CoolTera tasarımı Vertiv™ Liebert® XDU soğutucu dağıtım üniteleri ilk kez Data Center World’de sunulacak.

Üniteler, herhangi bir veri merkezinde kolay, uygun maliyeti dağıtıma olanak tanıyan çip ve arka kapı soğutma uygulamaları için tasarlandı. Liebert® XDU ailesi, hem tesis suyuyla hem de tesis suyu olmadan çalışan sistemler sunarak kuruluşların, büyük altyapı değişikliği maliyetine katlanmadan daha yüksek raf yoğunluklarını daha verimli şekilde desteklemeleri için, sıvı soğutmalı sunucuların avantajlarından yararlanmalarına olanak tanıyor.

Vertiv Kuzey Avrupa Bölge Müdürü Alex Brew yaptığı açıklamada “Veri merkezi uzmanları, mühendisler ve yöneticilerinin ileri teknoloji ürünlerini sunacağı ve kritik altyapılardaki en son trendleri tartışacağı en büyük küresel toplantıda bulunmaktan heyecan duyuyoruz. İster hiper ölçeklendirme veya ortak yerleşim, ister mevcut bir veri merkezinin ölçeklendirilmesi olsun tüm ihtiyaçlar için yapay zekaya hazırlık, verimlilik ve sürdürülebilirlik gibi konularda rehberlik sağlamaya hazırız. Sıvı soğutma, soğutulmuş su soğutma gibi teknolojiler,  izleme ve yönetim, prefabrik modüler çözümler gibi konularda uzmanlığımızı paylaşmak için VIP salonunda olacağız. Bu teknolojiler aynı zamanda Vertiv™ XR Uygulamasında sanal olarak da keşfedilebilir” dedi.

Vertiv, network oluşturma fırsatlarına ek olarak iki gün boyunca; şebeke destek yetenekleri, sıvı soğutma yenilikleri, sürdürülebilirlik için buluttan yapay zekaya ve güç altyapısını uygun ölçekte dağıtmak için yapay zekanın kullanılması konularını kapsayan dört bilgilendirici oturum sunacak.

Oturumların detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

6 Mart Çarşamba

Kendi Gücünüzü Getirin: UPS Sistemleri İçin Alternatif Enerji Kaynaklarını ve Şebeke Destek Yeteneklerini Keşfetme
Vertiv Büyük Güç Çözümleri Müdürü Puya Forghani,
Saat :12:25, Design and Build Theatre.

Termal Tsunami: Geleceğin Bilişimi için Sıvı Soğutma Dalgasını Sürmek
Vertiv Ürün Müdürü Simon Brady
Saat :15:50, Keynote Theatre

7 Mart Perşembe

Buluttan Yapay Zekaya: Modüler, Sürdürülebilir Bina Uygulamalarıyla Geleceğe Yönelik Altyapı Platformları Sunma
Vertiv EMEA Entegre Modüler Çözümlere Yönelik Çözüm Mimarisi ve Satış Öncesi Mühendisliği Kıdemli Direktörü Kresimir Krpan
Saat 10:00, Design and Build Theatre

Yapay Zeka ve Diğer Yüksek Yoğunluklu Uygulamaların Güçlendirilmesi: Güç Altyapısının Kolay ve Hızla Geniş Ölçekte Dağıtılması
Vertiv Küresel Büyük Güç Çözümleri Yöneticisi Michele Venturini,
Saat 14.20, Keynote Theatre

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram