Carel 50. Yılını Kutladı

1973 yılında faaliyete başlayan, büyümeye ve gelişmeye devam ederek sektörde küresel bir referans noktası haline gelen Carel, 30 Eylül’de, şirket çalışanları için düzenlediği özel bir etkinlikle 50. yılını kutladı.

Etkinlik, geçmişten bugüne Carel‘in başarı öyküsünü kurum kültürü ile birlite yansıtan bir ortamda gerçekleşti. Grubun gelecekteki başarıları için “Gelecek 50 Yılın” başlangıcını simgeleyen sembolik bir geri sayım başlatıldı.

Carel CEO’su Francesco Nalini konuşmasında “Bu önemli dönüm noktasına ulaşmış olmaktan gurur duyuyoruz. İlk elli yıllık deneyimimiz bize sürdürülebilirlik ve inovasyonun geleceğine dair benzersiz bir vizyon kazandırdı. Bu, daha sürdürülebilir akıllı çözümler tasarlayarak yazmaya devam edeceğimiz bir hikaye” şeklinde konuştu.

Carel‘in geçmişi hakkında daha fazla bilgi edinmek için şirketin web sitesinde, ellinci yıldönümünün her ayı için bir tane olmak üzere, 12 bölümlük şirketin olağanüstü hikayesini anlatan özel bir alan ayrıldı. Bu seri, Carel’in yıllar içindeki başarılarına, yeniliklerine ve büyümesine derinlemesine bir bakış sunuyor.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram