Etna, Best 5 Mega Clima Algeria Fuarı’nda

Pompa sektörünün yeniliklere öncülük eden lider firması ETNA, 27-30 Kasım 2023 tarihleri arasında Cezayir Safex Expo Center’de düzenlenecek olan Best 5 Mega Clima Algeria fuarına katılıyor.

Cezayir’de yapılan en büyük İklimlendirme fuarı olan Best 5 Mega Clima Cezayir fuarı; dünyanın dört bir yanından ekipman üreticileri, distribütörler, tedarikçiler, tesisatçılar gibi inşaat sektörünün farklı kollarını bir araya getiriyor. ETNA, Best5 Mega Clima Cezayir fuarında HVAC sektörüne yönelik (ısıtma, soğutma, iklimlendirme) pompa çözümleri, kendi üretimi olan pompa koruma ve kontrol panolarını sergileyecek.

Afrika kıtasının en büyük ekonomisine sahip ülkelerinden birisi olan ve yüzölçümü olarak Afrika’nın en büyük ülkesi olan Cezayir; birçok büyük yapılanma hamlesi yürütmek olup altyapı ve üstyapı çalışmaları ile uluslararası yatırımcılar için bir cazibe merkezi konumunda. İnşaat programının çekirdeğini ise özellikle limanlar, otoyollar, raylı sistemler, su sistemlerinde yardımcı projeler, konut ve yeni şehir projeleri oluşturmaktadır.

47 yılı aşan bilgi birikimi, güçlü insan kaynağı ve organizasyon yapısıyla başta Avrupa ülkeleri olmak üzere 45’i aşkın ülkeye düzenli ihracat gerçekleştiren ETNA, misafirlerini Hol G – A08 numaralı stantta ağırlamaya hazırlanıyor.  

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram