Manisa’nın En Büyük Fuar Alanına, Form Endüstri Ürünleri’nden Yüksek Verimli İklimlendirme Desteği

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kapalı Fuar Alanı’nın iklimlendirilmesinde, Form Endüstri Ürünleri‘nin yüksek verimli Lennox Rooftop HVAC çözümleri tercih edildi. İkili kompresör yapısı ve EC Plug fan teknolojisine sahip bu sistem, etkinlik süresince değişken iklimlendirme ihtiyaçlarına hızlı yanıt verirken, enerji tasarrufunu ve sürdürülebilir konforu en üst seviyeye taşıyor.

Manisa’nın en büyük kapalı fuar alanı olan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kapalı Fuar Alanı, Form Endüstri Ürünleri’nin enerji verimliliği yüksek HVAC çözümleri ile iklimlendirildi. Toplamda 3000 m² kapalı ve 3000 m² açık alana sahip olan projede; 91 kW, 64 kW ve 41 kW kapasitelerinde Lennox Rooftop cihazları kullanıldı. 

Bu sistem, etkinlik süresince fuar alanının değişken iklimlendirme taleplerine hızlı yanıt vererek, enerji tasarrufunu en üst düzeye çıkarıyor. İkili kompresör yapısı ve EC Plug fan teknolojisi sayesinde Lennox Rooftop cihazları, yüksek performansını koruyarak fuar alanının her köşesinde homojen bir iklimlendirme sağlıyor. Böylece, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kapalı Fuar Alanı’nda ziyaretçilere konforlu ve sürdürülebilir bir ortam sunuluyor.

Yüksek verimli Lennox Rooftop Sistemleri ile Dayanıklı, güvenilir ve çevre dostu HVAC çözümleri

Proje kapsamında kullanılan Lennox Rooftop cihazları, enerji verimliliği odaklı yapısı ile geniş alanlarda düşük enerji tüketimi ve yüksek performans sağlıyor. Lennox Rooftop cihazlarının enerji verimliliği, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kapalı Fuar Alanı gibi geniş alanlarda düşük işletme maliyetleri sunuyor. Bu cihazlar, güçlü yapısı ve dayanıklılığı ile uzun süreli kullanıma uygun olup kompakt ve modüler tasarımı sayesinde farklı alanlarda kolayca uygulanabiliyor.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram