NFPA 20 Yangın Pompası ile Anadolu Isuzu Duyar’lı

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde yer alan Anadolu Isuzu fabrikasının yangın güvenliği Duyar Pompa’ya emanet. 

65 yıllık sektör tecrübesi ve yüksek verimli pompa sistemleriyle öne çıkan Duyar Pompa, NFPA 20 standardına uygun yangın pompa setiyle çözüm sundu. 

Söz konusu projede, 

DNP 50-250 serisi uçtan emişli, NFPA 20 uyumlu, 30 kW elektrik motorlu 1 adet asıl ve 36 kW dizel motorlu 1 adet yedek ve tesisat kaçaklarını önlemek üzere 1 adet jokey pompadan oluşan yangın pompa seti kullanıldı. 

Sistem Ekipmanları içerisinde; 

* Gövde rahatlatma vanası

* Çekvalf

* Manometre

* Prosestat

* Basınç Şalteri

* Jokey Pompa

* Genleşme Tankı

* Hava Atma Ventili yer alıyor. 

NFPA 20 Yangın Pompası

Duyar Pompa ürün gamı içerisinde yer alan yatay uçtan emişli yangın pompaları, tek kademeli olup kapalı çarklıdır.  Pompa ve motor bağlantısı ortak şase üzerine esnek kaplin kullanılarak yapılmıştır. Gres yağlı, uzun ömürlü rulmanlarla teçhiz edilmiştir. Sızdırmazlık için yumuşak salmastralara kullanılmaktadır. Emme ve basma hattında kullanılan vanalar ‘Duyar Vana’ markalıdır. Emme ve basma flanşları ISO 7005-2/PN16 standardına uygundur.

İhtiyaca En Uygun Çözüm Sistemleri

Pompa sistemlerinin projeye uygun seçilmesi, pompa sisteminin verimini ve enerji tüketimini doğrudan etkilemektedir. Bir pompayı tercih ederken, verimliliğini etkileyen faktörlerin bilinmesi, pompanın tasarruflu çalışmasının yanında uzun ömürlü ve sessiz çalışmasını da sağlayacaktır. 

Duyar Pompa, pompa sistemlerindeki uzmanlığıyla, uluslararası standartlara uygun (NFPA 20, TSE ve CE) yüksek verimli yangın pompaları üreterek, ihtiyaca en uygun seçimlerin yapılmasını sağlıyor. AR-GE yatırımlarıyla geliştirilen akıllı teknolojili, verimli enerji sunan ürün gamıyla; Bina teknolojilerinde, Endüstriyel Tesislerde, Enerji Tesislerinde, Akaryakıt ve Gaz Sanayisinde kullanılabilir. Ayrıca geniş satış sonrası servis ağıyla,  düşük montaj ve kullanım maliyetleri barındırarak kolaylık sağlıyor.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram