Duyar Pompa Çözümleri Elâzığ Polis Akademisinde

65 yıllık sektör tecrübesi ve mekanik güvenilirliği yüksek pompa sistemleriyle öne çıkan Duyar Pompa geniş ürün gamıyla çözüm sunmaya devam ediyor. 

Keban karayolu üzerinde bulunan, 1982 yılında kurulan Elâzığ Zülfü Ağar Polis Eğitim Merkezi’nin yangın güvenlik sistemleri Duyar Pompa tarafından sağlandı. 

Yüksek Verimli Pompa Sistemleri

Söz konusu projede; 

DNP 80-250 NFPA 20 uyumlu, 55 kW elektrik motorlu 1 adedi asıl, 66 kW dizel motorlu 1 adedi yedek olmak üzere 2 adet yangın pompası ve tesisat kaçaklarını önlemek üzere 1 adet jokey pompadan oluşan yangın seti kullanıldı.

Yangın pompası sistem ekipmanları içerisinde aşağıdakiler yer almaktadır:

* Gövde rahatlatma vanası

* Manometre

* Genleşme tankı

* Hava atma ventili

* Çekvalf

* Jokey pompa

* Basınç şalteri

* Prosestat

Projede ayrıca; 

3XDMVP F FLK ve 2XDMVP F MFRK Frekans Konvertörlü Hidroforlar ve OPUS Serisi Frekans Konvertörlü Sirkülasyon Pompaları kullanıldı. 

İhtiyaca Uygun Çözüm Sistemleri

65 yıllık sektör tecrübesi ve yüksek kaliteli ürünleriyle ihtiyaca en uygun pompa çözümleri sunan Duyar Pompa, Elâzığ Polis Eğitim Merkezinin yangın güvenliğini sağlıyor. Bina sistemleri, endüstriyel tesisler, enerji ve gaz üretim tesislerine pompa çözümleri sunan Duyar Pompa, enerji verimi yüksek ürün gamıyla kullanıcıya ömür boyu tasarruf sağlıyor.

Duyar Pompa, geniş ürün gamıyla çözüm sunmakla kalmayıp, satış sonrası hizmetler birimiyle de müşterilerinin yanında yer alıyor. Projede kullanılan pompa sistemlerinin devreye alınmasından bakım ve onarımlarına kadar tüm süreçlerde uzman ekipler kesintisiz hizmet veriyor.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram