2024’ün İlk Yarısında 6 Fuara Katılan Ekomaxi’nin  7’inci Fuarda Rotası: Irak

GRP modüler su depolama sistemleri ile Avrupa ve Ortadoğu’da lider konuma ulaşan Ekomaxi, Türkiye’yi dünyanın üretim üssü yapma hedefiyle ihracat çalışmalarına ağırlık verdi. Bu kapsamda 2024 yılında ihracat pazarlarında toplam 8 fuara katılmayı hedefleyen şirket, fuarları, global pazarlardaki talebin Türkiye’ye kayması için bir fırsat olarak görüyor.

Yılın ilk altı ayında 6 farklı ülkede fuara katılan Ekomaxi, şimdi de 24-27 Eylül ‘de Irak’ın Erbil şehrinde düzenlenecek Construct Iraq Fuarı’na katılmaya hazırlanıyor.

Su depolama sistemlerinin öncü markası Ekomaxi, uluslararası inşaat ve yapı endüstrisi fuarı olan Construct Iraq Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Şirket, 24-27 Eylül tarihleri arasında  Erbil International Fairground’da gerçekleşecek olan fuarda modüler GRP su deposu teknolojisini tanıtacak.

“Ekomaxi olarak, yenilikçi GRP modüler su depolama çözümlerimizi tüm dünya ülkeleri ile tanıştırmak ve ihracatını artırmak amacıyla hedef pazarlarda fuar katılımlarına devam ediyoruz” diyen Ekomaxi Genel Müdür Yardımcısı Ömer Bera Yağız, fuarları, hedef pazarlardaki talebin Türkiye’ye kayması için bir fırsat olarak gördüklerini belirtti:

“2024 yılını toplam 8 fuar katılımıyla tamamlamış olacağız” 

2024, yılı için büyük ihracat hedefleri belirlemiştik. Ülkemizi, GRP modüler su depolama sistemlerinde dünyanın üretim üssü yapmak da hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bu nedenle yılın ilk altı ayında hedef pazarlarda toplam 6 fuara katılım sağladık. 24-27 Eylül’de Irak’ın Erbil şehrinde düzenlenecek Construct Iraq Fuarı ve Kasım ayında Fas’ın El Jadida şehrinde düzenlenecek olan SİB Fuarı da katılımcısı olduğumuz fuarlar arasında yer alıyor. Böylece 2024 yılını toplam 8 fuar katılımıyla tamamlamış olacağız. 

Fuarlar, bize, dünya genelindeki profesyonellerle buluşma ve yeni iş birlikleri geliştirme fırsatı sunuyor. Böylece global arenadaki varlığımızı daha da güçlendirme fırsatı yakalıyoruz.  Önümüzdeki yıl da yeni pazarlar ile ihracat halkamızı genişletmeye devam edeceğiz.” dedi. 

Ekomaxi, Construct Iraq Fuarı süresince misafirlerini, G-181 numaralı standında ağırlayacak.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram