Daikin Kombi Bakım Kampanyası ile Soğuk Havalara Hazırlıksız Yakalanmayın

Daikin Türkiye, soğuk havaların yaklaşmasıyla birlikte kullanıcılarının kışa en iyi şekilde hazırlanabilmesi için geleneksel kombi bakım kampanyasını başlattı. 15 Eylül ile 31 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak kampanyadan, Daikin, Airfel ve Daylux markalı kombi sahipleri yararlanabilecek. Daikin, bu kampanya ile müşterilerinin kombilerini uzun süre verimli ve tasarruflu bir şekilde kullanmalarını sağlıyor ve indirimden yararlanma imkânı sunuyor. Kampanya kapsamında, kombi performansını artırmaya yönelik beş temel bakım noktası ele alınacak ve cihazlar kapsamlı bir kontrolden geçirilecek.

100 yıllık tecrübesiyle iklimlendirme sektörünün inovatif markası Daikin; kış mevsimi öncesinde kullanıcıların rahat ve konforunu düşünerek geleneksel kombi bakım kampanyasını başlattı. Daikin, Airfel ve Daylux markalı kombilere sahip kullanıcılar, 31 Ekim’e kadar devam edecek bu indirimli bakım kampanyasından yararlanarak kombilerinin performansını artırabilecek ve enerji tasarrufu sağlayabilecekler.

Daikin’in her yıl düzenlediği bu kampanya, kombilerin verimliliğini ve güvenliğini artırmak amacıyla periyodik bakım hizmetini öne çıkarıyor. Düzenli yapılan bu bakım işlemleri cihazların ömrünü uzatırken, olası sorunların önüne geçiyor ve onarım maliyetlerini de büyük ölçüde azaltıyor.

DÜZENLİ BAKIMLARLA KOMBİNİZİN ÖMRÜNÜ UZATABİLİRSİNİZ

Daikin uzmanları, kombilerin ortalama ömrünün 10 yıl olduğunu, ancak düzenli bakım yapılan cihazların bu sürenin ötesinde de verimli çalışabileceğini ifade ediyor. Düzenli bakımın önemini vurgulayan uzmanlar, bu sayede kombilerin performansının korunmasının yanı sıra olası sorunları önlemeye yardımcı olduğunu ve doğru kombi kullanımının fatura bedellerini %35’e kadar düşürülebileceğini belirtiyor.

Kış aylarında mevsim soğukları nedeniyle evlerde daha fazla zaman geçirilecek, bu durum da ısınma konforunu her zamankinden daha önemli hale getiriyor. Daikin Türkiye, kombilerin performansını artırmak için kritik beş bileşene odaklanıyor; brülör temizliği ve kontrolü, eşanjör temizliği, emniyet donanımlarının kontrolü, gaz ayar kontrolleri ile devre elemanları kontrolü ve filtre temizliği. Bu gibi hayati bakım işlemleri ve ayarlar, kombilerin sorunsuz çalışmasını sağlıyor. Böylece kullanıcılar, soğuk günlerde kesintisiz ısınma konforunun tadını çıkarmaya devam ediyor.

İndirimli kombi bakım fiyatından yararlanmak isteyen kombi kullanıcıları Daikin yetkili servislerinden veya 444 999 0 numaralı çağrı merkezinden detaylı bilgi alabiliyor.

Bakım Kampanyası ile Hangi Hizmetler Verilecek?

* Besleme gerilimi ve akım değerlerinin kontrolü
* Gaz giriş basıncının kontrolü
* Ana eşanjör dış yüzey temizliği
* Brülör memeleri temizliği
* Fan temizliği yapılacak (Hermetik kombilerde)
* Küresel vana dahil gaz kaçak kontrolü
* Kalorifer tesisatı ve su basıncı kontrolü
* Genleşme tankı ön basınç kontrolü
* Plakalı eşanjör kontrolü
* Üç yollu vana fonksiyon kontrolü
* Sirkülasyon pompası sıkışma ve ses kontrolü
* Ateşleme elektrodlar kontrolü
* Kontrol paneli veya uzaktan kumanda saat ve program ayarları
* Gerekli parametre ayarları
* Sıcaklık sensörlerinin kontrolü
* Termostat ve termostatik vanaların kontrolü
* Atık gaz bacası bağlantıları ve egzoz gazı kaçağı kontrolü (Hermetik kombi)
* Baca çekişinin kontrolü (Bacalı modellerde)
* Baca sensörünün işlerlik kontrolü (Bacalı modellerde)
* Baca gazı analizi ( Yoğuşmalı kombilerde )
* Drenaj sifonu kontrolü (Yoğuşmalı kombilerde)
* Genel Fonksiyon kontrolü
* Enerji verimliliği ve kullanım ile ilgili bilgilendirme

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram