AirBy, Aquatherm Almaty Fuarı’nda Global Varlığını Güçlendirmeye Devam Ediyor

HVAC ve ekolojik cihazlar üreticisi AirBy, 4-6 Eylül 2024 tarihlerinde Kazakistan’da Atakent Exhibition Center Fuar Merkezi’nde bu yıl 16. düzenlenen Aquatherm Almati – Uluslararası Evsel ve Endüstriyel Isıtma, Su Temini, Sıhhi Tesisat, Klima, Havalandırma Ekipmanları Fuarı’ndaki standıyla uluslararası pazarlardaki varlığını pekiştirmeye devam ediyor.

Türkiye Almati Başkonsolosu Evren Müderrisoğlu ve Ticaret Ataşemiz Ekrem Alper Bozkurt’un katılımıyla gerçekleşecek Aquatherm Almati Fuarı 4-6 Eylül tarihlerinde ziyarete açık olacak.

Sektörde yenilikçi ve çevre dostu çözümleriyle tanınan AirBy, fuarda klima santrali, ekoloji ünitesi, ısı geri kazanım cihazları ve hücreli fanlar gibi en yeni teknolojik ürünlerini 3 gün boyunca ziyaretçilerine anlatacak.

AirBy yetkilileri, fuar süresince ürünlerinin iklimlendirme ve endüstriyel mutfak havalandırmasında sağladığı avantajlar ile yüksek enerji verimliliği sağlayan çevre dostu çözümleriyle dikkat çekeceklerini belirtti.

Ziyaretçilere, AirBy‘in yenilikçi yaklaşımını ve ileri teknolojisini bir kez daha sergileme fırsatı bulacakları etkinlikte, ürünlerin teknik detayları hakkında kapsamlı bilgi sunulacak. 

AirBy’in Aquatherm Almati Fuarı’ndaki katılımı, şirketin global pazardaki varlığını güçlendirme ve sektördeki öncü konumunu pekiştirme yönünde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram