Form Mitsubishi Heavy Klimalar ile Dünya Katılım Bankası’nın Tüm Şubelerinde Rüzgarsız Serinlik Dönemi Başlıyor

Finans dünyasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Dünya Katılım Bankası AŞ., VRF Sistem ve Split Klima tercihlerini Form MHI Klima Sistemleri’nden yana yaptı. 

Form MHI Klima Sistemleri, Dünya Katılım Bankası’nın iklimlendirme tercihi oldu. Bankanın tüm şubelerinde Mitsubishi Heavy’nin prestijli Good Design ödüllü 4 yöne üflemeli kaset tipi FDT serisi klimaları kullanılacak. Bu modern klima sistemleri, sadece teknik üstünlükleriyle değil, aynı zamanda yaşam alanlarına kattığı konfor ve zarafetle de dikkat çekiyor. Rüzgarsız konfor özelliği sayesinde müşteriler ve çalışanlar, ferah bir ortamda huzurlu bir deneyim yaşıyor. Otomatik enerji tasarrufu modu ile çevre dostu performans sunan FDT serisi, sessiz çalışma özelliğiyle de sessizliğin ve konforun mükemmel birleşimini sunuyor.

Mitsubishi Heavy split klimalar, enerji tüketimini %19 oranında azaltıyor

Form MHI‘nin teknoloji harikası FDT serisi, Dünya Katılım Bankası’nın şubelerinde sadece iklimlendirme değil, aynı zamanda yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Mitsubishi Heavy’nin split klimaları, R32 soğutucu akışkan teknolojisi sayesinde enerji tüketimini %19 oranında azaltarak sürdürülebilir bir çevreye katkıda bulunuyor. Üstün filtrasyon ve kendi kendini temizleme özellikleri ile de ortam havasını hijyenik ve taze tutarak kullanıcıların sağlığını ön planda tutuyor.

Dünya Katılım Bankası’nın modern tasarım anlayışı ve ileri görüşlülüğüyle uyumlu olan bu iklimlendirme çözümü, bankanın şubelerinde hem teknolojik yeniliği hem de estetik konforu bir arada sunacak. 

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram