Şehir Hayatına Yeni Bir Bakış Açısı Sunan Merkez Ankara’da Form İmzası

Merkezi iklimlendirme ihtiyaçlarına, verimliliği yüksek ve çevre dostu çözümler sunan Form Endüstri Ürünleri, Merkez Ankara Projesi’ni referansları arasına ekledi.

Yaşam, ticaret ve iş birliği açısından birçok heyecan verici yeniliği beraberinde getiren Merkez Ankara Projesi’nde, Form Endüstri Ürünleri tarafından satışı gerçekleştirilen, toplam soğutma kapasitesi 1400 kW olan 8 adet Flexair serisi su ve hava soğutmalı ısı pompası cihazı kullanıldı.

Çevre dostu projelerin ilk tercihi oluyor

Sürdürülebilirlik, doğal kaynakların etkin kullanımı, karbon salınımının azaltılması ve enerji verimliliği gibi konulara odaklanan projelerin ilk tercihi olan ısı pompaları, yüksek sezonsal verimlilik değerleriyle ön plana çıkıyor.

Endüstriyel uygulamaların yanı sıra otel, hastane, AVM ve ticari binalarda da oldukça yaygın şekilde kullanılan ısı pompaları, aynı anda hem sıcak hem de soğuk su üretme özellikleriyle de tercih sebebi oluyor. Aynı zamanda çevre dostu olan bu cihazlar, iklimlendirme ihtiyaçlarına düşük enerji tüketimleri ile çözüm sunuyor.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram