KARYER’in Özel Ürünü: EA-DA Meyve Evaporatörleri

46 yıllık tecrübesi ile KARYER, ürettiği seri ve özel üretim, sertifikalı ısı değiştiricileri, evaporatör ve kondenserler ile 78 ülkede mükemmelliği ile tanınan lider bir ihracatçı konumundadır

KARYER, İSİB tarafından “En Çok Eşanjör-Batarya İhracatı Yapan 1. Firma” olarak onurlandırılmıştır. Bu ödül sadece şirketin ihracat başarısını göstermekle kalmıyor, aynı zamanda en yüksek performans ve güvenilirlik seviyelerini karşılayan ürünlerini de ön plana çıkarmaktadır.

Ürün yelpazesinde Isıtma ve Soğutma Bataryaları, DX- Evaporatörler, Kondenser Bataryaları, Hava Soğutmalı Kondenserler, Kuru Soğutucular, Soğuk Oda Evaporatörleri, Yağ Soğutucular ve Havadan Havaya Isı Geri Kazanım Eşanjörleri bulunan KARYER‘in özel ürünü EA-DA Meyve Evaporatörleri ile meyve ve sebzeler, doğru sıcaklık ve nem değerlerinde ve uygun koşullarda muhafaza edilebilmektedir.

KARYER’in Özel Ürünü: EA-DA Meyve Evaporatörleri 

Günümüzde meyve ve sebzeleri doğru sıcaklık ve nem değerlerinde ve uygun koşullarda muhafaza edebilmek çok önemlidir. EA-DA meyve evaporatörleri; küçük ve orta çaplı meyve ve sebze muhafazası amacıyla kullanılan soğuk odaların ihtiyaç duyduğu soğutma taleplerine cevap verebilmek için tasarlandı.

Düşük sıcaklık farklılıklarında etkin çalışacak ve düşük oranda nem kaybı sağlayacak şekilde ürünlerin optimizasyonu yapıldı. Ürünler meyve ve sebze muhafazasına uygun olarak tercihen üfleyici fanlar ile kullanılmakta. Bataryalar ısıl bakımdan yüksek verimli olup, aynı zamanda kompakt bir biçimde tasarlandı. 

EA-DA meyve evaporatörlerinde, farklı kullanım şartlarına uygun ve ısıl verimi yüksek bakır boru kullanılmaktadır. Ürün kabini paslanmaya karşı estetik elektrostatik toz boyalı galvaniz sac ile imal edilmekte olup, sağlamlığının yanı sıra dekoratif bir özellik de sergilemektedir. Bununla birlikte montaj ve bakım çalışmaları için kolay sökülebilen vidalı yan kapaklar ve menteşeli tava kullanılmaktadır.

Kullanım şartlarına ve tasarıma uygun gövde ve tavaya yerleştirilmiş yüksek kalite rezistanslar ile defrost işlemi sağlanmaktadır. Ürünler müşterinin özel isteklerine göre kaplamalı folyo, paslanmaz çelik kabin, EC fan opsiyonları ile sunulmaktadır. Ürünlerin standart kapasite aralığı 2kW ila 80kW arasında olmasına karşın daha büyük kapasite istekleri de karşılanabilmektedir.

EA-DA soğuk oda evaporatörleri yüksek verim hedeflenerek tasarlanmakla birlikte KARYER güvenilir mühendislik ve kaliteli imalat ile doğru meyve ve sebze evaporatörlerini garanti etmektedir.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram