Ventis Havalandırma, Hava Kanalı Üretim Kapasitesini ve Sevkiyatlarını Arttırdı

Sağlık tesislerinden, spor komplekslerine, kamu binalarında enerji santrallerine pek çok projede yer alan Ventis Havalandırma makina parkuru ve hizmet kalitesine yaptığı yatırımlarıyla dikkat çekiyor.

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde 2.700 m²’lik kapalı üretim alanında Kendinden Flanşlı Hava Kanalı, Çakma Flanşlı Hava Kanalı ve Spiro Hava Kanalı üretimi yapan Ventis Havalandırma, günlük +1.000 m² üretim kapasitesi ile Türkiye’nin önde gelen hava kanalı üretim tesislerinden birine sahiptir.

Biri tam otomatik kendinden flanşlı kanal makinesi olmak üzere toplamda dört ayrı kanal makinesini bünyesinde bulunduran Ventis Havalandırma, üretim kapasitesi, üretim kalitesi ve yıl içerisinde Türkiye’nin her yerine yapmış olduğu sevkiyatları ile rakip firmalar arasında öne çıkıyor.

Gelişmiş makine parkurları ile el işçiliğini minimum seviyede tutarak hatasız üretim anlayışı ile üretimlerine devam etmektedir.

Firma üretimin yanında ayrıca uygulama ve projelendirme işleri ile de taahhüt projelerde anahtar teslim mühendislik hizmeti vermektedir.

Bugüne kadar birçok saygın projede çözüm ortağı olan Ventis Havalandırma, güçlü referansları ile yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram