Haier Klima Sistemleri Eğitim ve Deneyim Merkezi Açıldı

İç mekan iklimlendirmesi, inşaat ve otomotiv alanlarında faaliyet gösteren ve 2017 yılından itibaren Haier Klima Sistemlerinin Türkiye Distribütörlüğünü yürüten B HVAC Mühendislik San. ve Tic. A.Ş. İzmir Pınarbaşı’nda yeni eğtim ve deneyim merkezini hizmete açtı.

B HVAC Mühendislik San. ve Tic. A.Ş. partner firmaları ve bayi – servis ağındaki ortaklarıyla beraber, dünyanın en büyük üreticilerinden ve sanayi devlerinden Haier Group’un Haier markalı duvar tipi split klimaları, multi klima sistemleri, ticari tip klimaları ve VRF (değişken debili) tip klimaları kapsayan ürün gruplarını 6 yılı aşkın bir süredir tüketicilerle buluşturuyor.

11 Kasım Cumartesi günü gerçekleşen Haier Klima Sistemleri Eğitim ve Deneyim Merkezi’nin açılışa B HVAC Mühendislik San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Burak Baltacı, Haier fabrika yetkilileri Wu Wenwen, Zhu Huimin, Rao Yang, Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış ve Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ katıldı.

B HVAC Mühendislik San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Burak Baltacı yaptığı konuşmada açılışa gelen davetlilere teşekkür ederek, Yeni mekanımız İzmir için, güzel ülkemizin büyüyen ekonomisi için, ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizin 100. yılında “Haier’li olsun” dedi.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram