Sentez Soğutma Bitzer Green Point Türkiye ISK-SODEX İSTANBUL Fuarı’nda


Green Point, BITZER’in kurduğu uluslararası kompresör servis ağı olup dünyada 45’in üzerinde Bitzer Green Point Servis Merkezi bulunmaktadır.

Bitzer denetimi altında, Bitzer standardında ve Bitzer kalitesi ile kompresör onarım, bakım ve servis hizmetleri veren Green Point kapsamındaki tüm hizmetler Türkiye’de sadece Sentez Soğutma tarafından verilmekte.

Bitzer Green Point Türkiye olarak Sentez Soğutma, 25-28 Ekim tarihlerinde düzenlenecek ISK-SODEX İSTANBUL Fuarı’nda yer alacak.

2001 yılında soğutma gruplarına (chiller) ve soğutma kompresörlerine servis hizmetleri vermek üzere faaliyete başlayan Sentez Soğutma Bitzer Green Point Türkiye olarak revizyonu, onarımı ve bakımı yapılan tüm kompresörlere Bitzer Green Point garantisi vermektedir.

Tüm dünyadaki Bitzer Green Point servis noktalarında geçerli olan bu garanti sadece mekanik hasar onarımlarını kapsamamakta, elektriksel onarımları, stator sargı sarımı gibi bobinaj işlemlerini de kapsamaktadır.

ISK-SODEX İSTANBUL Fuarı’nda 2. salon F42 nolu Bitzer Green Point standını ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz. Ücretsiz kayıt için tıklayın.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram