İstanbul Sanayi Odası İklimlendirme Sektörü ile Bir Araya Geldi

İstanbul Sanayi Odası 51. Grup İklimlendirme Ekipmanları Sanayii Meslek Komitesi 18 Ekim akşamı İstanbul’da faaliyet gösteren iklimlendirme sektörü temsilcileri ile bir araya geldi.

Cemile Sultan Korusu, Koru Restoran’da, İstanbul Sanayi Odası 51. Grup Meslek Komitesi’nin misafirliğinde gerçekleşen “İklimlendirme Ekipmanları Sanayi Sektör Toplantısı”, Komite Başkanı Ahmet Hayri Gökşin‘in açılış konuşması ile başladı. Gökşin yaptığı konuşmada İstanbul Sanayi Odası 51. Komite olarak iklimlendirme sektörüne yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Profesyonel Bireysel ve Yönetici Koçu/Eğitmen Aysel Eker katılımcılara “O Lider Ben Değilim De Kim?” başlıklı sunumunu yaptı. Eker yaptığı sunumda liderlik, yöneticilik kavramları üzerine farkındalık yaratılabileceğine dair örnekleri katılımcılarla paylaştı.

Etkinliğin sonunda İstanbul Sanayi Odası‘nın imkânları hakkında katılımcılara bilgi veren Meclis Üyesi Cem Savcı, komite olarak sektörün taleplerini Oda ile paylaşabileceklerini belirtti. İnteraktif olarak geçen etkinlik sonundaki bu bölümde katılımcılar söz alarak İstanbul Sanayi Odası’na olan taleplerini paylaştılar..

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram