Rota Klima Meslek Liseleriyle İş Birliği Yapmaya Devam Ediyor

Şirket merkezi Mersin’de olan, konut ve ticari binalar için iklimlendirme çözümleri sunan Rota Klima, split klimadan kanallı klimalara; multi klimalardan kaset tipi klimalara; mobil klimalardan mini VRF klimalara kadar çok geniş ürün yelpazesi ile enerji tasarruflu, yüksek teknoloji ile üretilmiş kaliteli ürünlerinin yanı sıra aynı gün hizmet veren yetkili servisleri ile konfor sunmakta. 

Klimada sorunsuz bir konfor için önemli unsurlardan birisi de ilk seferde doğru montaj yapmaktır. Bu nedenle Rota Klima özel eğitilmiş, konusunda uzman Türkiye genelindeki 150 yetkili satıcısı ve 210 yetkili servisi ile hatasız montajı ve sorunsuz bir iklimlendirme konforunun yaşanmasını sağlamakta. 

Ülkemizdeki en önemli sorunlardan birisi her sektörde yetişmiş insan kaynağının yeterli olmaması ve yeterince sektörümüzde bu işe gönül vermiş genç yeteneklerin bulunamamasını vurgulayan Rota Klima yetkilileri yetkin ve eğitimli insan kaynağının yetişmesindeki en önemli kurumlar meslek liseleri olduğununun altını çizdi. Gençlerle ve meslek liseleriyle olan çalışmalarına devam eden Rota Klima meslek liseleriyle yaptığı iş birliklerine bir yenisini daha ekledi.

Rota Klima ekibi son olarak Mersin Atatürk Teknik Mesleki Anadolu Lisesi’ndeki gençler ile birlikteydi. Satış sonrası hizmetler müdürü Yasin Yiğit‘in katılımı ile gerçekleşen buluşmada liseli gençler Rota Klima’ya katkıları ve verdikleri destek için teşekkür etti.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram