İsib, Yılık İkinci Yarısında Başarılı Bir Alım Heyeti Organizasyonu Gerçekleştirerek Körfez Ülkelerinden 32 Katılımcıyı Türk Firmalarla Buluşturdu

Türk iklimlendirme sektörünün çatı kuruluşu olan İSİB – İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği, yılın ikinci yarısında Körfez Ülkeleri Alım Heyeti organizasyonunu başarı ile tamamladı.

Etkinlik 22-25 Ekim tarihlerinde gerçekleşti. 23 Ekim 2024 tarihinde 8 farklı ülkeden 32 yabancı firma temsilcilerinin katılımıyla B2B görüşmeler İstanbul’da gerçekleştirildi. Alım heyeti programına 80 üye firma temsilcisi katıldı. Organizasyonda, Türk iklimlendirme sektörünün gücü bir kez daha kanıtlandı.



Etkinliğe, iklimlendirme sektörü ihracatının yaklaşık %12’sine denk gelen Irak, İran, Kuveyt, Katar, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman ve Ürdün’den katılım gösteren firma temsilcileri görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini ve organizasyonun çok başarılı olduğunu dile getirdiler.



Ülkemizden 80 üye firmanın yer aldığı heyete, İSİB – İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği‘ni temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Zeki Poyraz katıldı. Programa katılım sağlayan firmalarla yapılan görüşmelerde etkinliğin verimli geçtiğini ve körfez ülkeleri ile aramızda başarılı iş görüşmelerinin ülkemiz ihracatına büyük katkı sağlayacağını belirttiler.

İlerleyen dönemde de diğer bölge ülkelere alım heyeti organizasyonlarına devam edileceği ifade edildi.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram