İSİB – İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği, Aquatherm Tashkent 2024 ve Interclima 2024 Fuarlarına Katıldı

İSİB – İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği’nden, Aquatherm Taşkent 2024 Fuarı’na Başarılı Bir Milli Katılım Organizasyonu

Bu yıl 12.si düzenlenen Aquatherm Tashkent Fuarı, 2-4 Ekim 2024 tarihlerinde Özbekistan’ın Taşkent şehrindeki Uzexpocenter’da gerçekleştirildi. Fuara bu yıl 17 ülkeden 290 firma katılım gösterdi.

Fuar kapsamında, İSİB – İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği üyesi 15 firma, milli katılım organizasyonu ile fuarda yer aldı. İSİB – İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği info stant ile fuarda Türk iklimlendirme sektörünü temsil etti. Milli katılım dışında 12 Türk firması da fuarda katılım sağladı.

Fuarın ilk günü T.C. Taşkent Başmüşaviri Suavi Önal ve Müşavir Yardımcısı Ahmet Melih Horata, İSİB – İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği standını ve katılımcı firmaların stantlarını ziyaret ederek ülke ekonomisi, ticaret ve iş kuralları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Fuarda; ısıtma, havalandırma, klima, su temini, sıhhi tesisat, yüzme havuzları, çevre ve yenilenebilir enerji alanlarında en son yenilikler sergilendi. Hızla gelişen şehir altyapısı ve artan enerji verimliliği talepleri göz önüne alındığında, Aquatherm Tashkent 2024, dünya genelinden uzmanların bir araya gelip fikir alışverişinde bulunabildiği benzersiz bir platform sağladı. 

Fuara İSİB – İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği’ni temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şanal ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Aktaş katıldı. Fuarla ilgili olarak yetkililer firmaların verimli görüşmeler gerçekleştirdiğini ve Türk iklimlendirme sektörünü daha ileriye taşımak için İSİB – İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği olarak çalışmalara hız kesmeden devam edileceğini ifade ettiler.

Interclima’da Türk Rüzgarı Esti

İSİB – İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği , 30 Eylül -3 Ekim tarihleri arasında Paris’te düzenlenen Interclima Fuarı’nda büyük bir başarıya imza attı. Avrupa’nın en önemli iklimlendirme etkinliklerinden biri olan fuarda; Türk firmaları, sektörün geleceğini şekillendiren yenilikçi çözümleriyle dikkat çekti.

Fuara katılan 12 Türk firması, son teknoloji ürünlerini ve hizmetlerini uluslararası alıcılarla buluşturdu. Fuar süresince gerçekleştirilen yoğun iş görüşmeleri, Türk iklimlendirme sektörünün dünya pazarındaki etkinliğini bir kez daha ortaya koydu.

Paris Ticaret Müşavirliği’nden Destek

T.C. Paris Ticaret Müşavirliği, Türk firmalarının fuardaki çalışmalarını fuar boyunca yakından takip etti ve destek verdi. Müşavirliğin ziyaretleri, Türk firmalarına verilen önemi bir kez daha gösterdi.

İSİB – İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Poyraz, ‘’Türk iklimlendirme sektörünün global arenadaki yükselişini bir kez daha kanıtladı. Üyelerimizin fuardaki başarılı performansı, sektörümüzün geleceği için umut verici.’’ dedi.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram