Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, Yeni Sezona Güçlü Başlıyor

Kadın istihdamını ve fırsat eşitliğini öncelikleyen Daikin Türkiye, sporda kadınların gücünü desteklemeye bu yıl da devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray Kadın Voleybol Takımı’nın isim hakkı sponsorluğunu üstlenen marka, bu yıl da sponsorluğunu sürdürecek. Maçlara Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı adıyla çıkacak olan takıma, lig maçlarında ve Avrupa kupalarında başarılar diliyoruz.

İklimlendirme sektöründe 100. yılını kutlayan Daikin Türkiye, 2024-2025 sezonunda Galatasaray Kadın Voleybol Takımı’nın isim sponsoru olmaya devam ederek kadına ve spora verdiği desteğin altını bir kez daha çizdi.

Kadın istihdamını ve fırsat eşitliğini desteklemek amacıyla Sakura Kadın Teknisyenler ve Sakura Kadın Girişimci Programı’nı hayata geçiren ve 2025 yılına kadar kadın çalışan oranını yüzde 50’ye çıkarmayı hedefleyen Daikin Türkiye, 2012-2015 yılları arasında Galatasaray Kadın Voleybol Takımı’nın isim sponsoru olmuş, 2022-2023 sezonunda da desteğini forma göğüs sponsoru olarak sürdürmüştü. 2023-2024 sezonunda tekrar isim hakkı sponsorluğu ile desteğini sürdüren Daikin Türkiye, 2024-2025 sezonunda da bu sponsorluğunu sürdürüyor.

2023-2024 sezonu Vodafone Sultanlar Ligi’ni 6. olarak tamamlayan Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, Avrupa kupalarında başarılı sonuçlar alarak taraftarlarının yüzünü güldürdü. Takım, 2024 Kadınlar Voleybol Balkan Kupası’nda şampiyon oldu ve CEV Challenge Kupası’na katılmaya hak kazandı. Ayrıca 2024-2025 Axa Sigorta Kupa Voley’de çeyrek finale çıkma başarısı gösterdi.

Bu yıl da Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı olarak sahaya çıkacak olan ekip, ilk maçını 5 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 13.00’de Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda Vakıfbank Spor Kulübü’yle yapacak.

DAIKIN TÜRKİYE VE GALATASARAY’IN GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ DEVAM EDİYOR

Galatasaray ile yıllardır süregelen ilişkilerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, kadınları her alanda desteklediklerinin altını çizerek şunları söyledi: “Daikin Türkiye olarak kadın istihdamına ve fırsat eşitliğine büyük önem veriyoruz. Kadınları her alanda destekliyoruz ve spor alanında da bu desteğimizi uzun zamandır sürdürüyoruz. Bu bağlamda 2012 yılından beri Galatasaray Kadın Voleybol Takımı’na isim veya forma göğüs sponsoru olarak destek vermeye devam ediyoruz. 2024-2025 sezonunda da isim hakkı sponsorluğunu sürdürmenin mutluluğu içindeyiz. Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı olarak sahaya çıkan takım, kendi alanlarında iki güçlü markayı bir araya getiriyor. Takımımız başarılar kazanmaya devam ediyor, 2024 Kadınlar Voleybol Balkan Kupası’nda şampiyon oldular ve CEV Challenge Kupası’na katılmaya hak kazandılar. Ayrıca 2024-2025 Axa Sigorta Kupa Voley’de çeyrek finale çıkma başarısını gösterdiler. Galatasaray Daikin’in bu turnuvadan da kupayla dönmesini umut ediyoruz. Onları kutluyor, tüm sporcularımıza ve teknik ekibe yeni sezonda da başarılar diliyorum.”

CARUTASU TAKIMA DÖNDÜ

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı’nın eski oyuncusu Alexia Carutasu’nun tekrar takıma dönmesiyle gücüne güç katan ekip, yeni sezona oldukça iddialı giriyor. Takımla 2 yıllık sözleşme imzalayan sporcu, Türk oyuncusu statüsünde oynamaya hak kazanarak bu yıl itibarıyla milli takımda yer alacak.

Guillermo Naranjo Hernandez’in bu yıl da başantrenör olarak görev alacağı Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı’nın kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor: İlkin Aydın (Smaçör), Britt Bongaerts (Pasör), Eylül Akarçeşme (Libero), Sude Hacımustafaoğlu (Smaçör), Ceylan Arısan (Orta Oyuncu), Yasemin Güveli (Orta Oyuncu), Eline Timmerman (Orta Oyuncu), Ayçin Akyol (Orta Oyuncu), Aslıhan Kılıç (Pasör), Bihter Dumanoğlu Yarkın (Libero), Alexia Carutasu (Pasör Çaprazı), Yasemin Özel (Pasör Çaprazı), Katarina Lazović (Smaçör), Ann Kalandadze (Smaçör).

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram