Doğu İklimlendirme’den Cunda Pür Kayıt Stüdyosu ve Oteli’ne Özel Havalandırma Çözümleri

Doğu İklimlendirme sektördeki en özel projelerden birinde daha yer alarak yenilikçi çözümleri ile otel referanslarına bir yenisini daha ekledi. Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde konumlanan, Apple Music Onaylı Cunda Pür Kayıt Stüdyosu ve Oteli Doğu İklimlendirme’nin projeye özel olarak ürettiği hava dağıtım ve akış kontrol ekipmanlarını terci etti.

Hem konaklama hem de müzik kayıt stüdyosu hizmeti sunan bu özel otel için geliştirdiğimiz havalandırma çözümleri dekoratif ve estetik görünümüyle otelin ihtiyaçlarına tam anlamıyla uygun hale üretildi.

Projede tercih edilen DML Lineer Menfez, OAV Gemici Anemostad, OLT Alçıpan Difüzör OAC Kare Klipin Anemostad ve DMT Tek Sıra Kanatlı Menfez ürünleri, otelin her alanında optimum hava akışını sağlamak üzere tasarlandı. Projeye özel olarak üretilen bu ürünler misafirlerin ve müzik profesyonellerinin rahat bir ortamda vakit geçirebilmesi için projenin odak konuları arasında yer alan mekândaki iç hava kalitesine, konforuna ve akustik dengesine de aynı zamanda yardımcı oluyor.

Bu prestijli proje kapsamında Doğu İklimlendirme ürünlerini yüksek standartlarda bir çalışma gerçekleştirerek tedarik edilen havalandırma ürünleri ile tesisin hem estetik hem de işlevsel ihtiyaçlarını karşılamak üzere titizlikle tasarladı.

İnovatif havalandırma ürünleri ile hem otel misafirlerinin konforunu artırıyor hem de stüdyonun profesyonel kayıt ortamının gereksinimlerine tam uyum sağlıyor. Menfez grubu ile modern bir hava dağılımı sunarken, dar alanlar için ideal olan gemici anemostad ürün grubu ile mahaldeki hava akışını verimli hale getiriyor. Alçıpan difüzör kare klipin anemostadlar ise estetik açıdan mekâna katkı sağlarken, aynı zamanda işlevsel bir hava dağıtımı gerçekleştiriyor. 

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram