Aldatech Mühendislik ve AHT (Advanced Heating Technologies) Arasında Stratejik Ortaklık: Elektrikli Yerden Isıtma Sistemlerinde Yeni Bir Dönem

Isıtma, soğutma, sıhhi tesisat ve enerji verimliliği alanlarında projelendirme, danışmanlık ve teknik ekipman tedariği hizmetlerini vermek üzere 2022 yılında faaliyete başlayan Aldatech Mühendislik, elektrikli yerden ısıtma sistemlerinde Avrupa’nın önemli markalarından AHT (Advanced Heating Technologies) ürünlerini de geniş ürün yelpazesine ekledi.

Aldatech Mühendislik, Türkiye’deki tek yetkili distribütörlük anlaşmasıyla AHT firması ile önemli bir işbirliğine imza attı. Bu stratejik ortaklık, elektrikli yerden ısıtma sistemleri ve yenilikçi teknolojiler alanında global bir oyuncu olan AHT (Advanced Heating Technologies), yüksek kaliteli ürünlerini Türk pazarına sunmayı amaçlamakta.

İsviçre merkezli AHT (Advanced Heating Technologies), dünya çapında ileri teknolojili elektrikli yerden ısıtma sistemleriyle bilinen bir firma olup, özellikle yüksek enerji verimliliği ve kullanıcı dostu çözümleri ile dikkat çekiyor. Bu yenilikçi sistemler, düşük enerji tüketimi ve kolay kurulum avantajları ile sürdürülebilir ısıtma çözümleri arayan modern konut ve ticari projeler için ideal seçenekler sunuyor. 

Aldatech Mühendislik, bu işbirliği sayesinde AHT’nin yenilikçi ürünlerini daha etkin bir şekilde müşterilerine ulaştırarak, sektörün gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.Temsilcilik ile ilgili olarak Aldatech Mühendislik Genel Müdürü Kemal Aldatmaz yaptığı açıklamada  müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, sektördeki yenilikçi çözümleri daha geniş bir kitleye ulaştırmayı hedeflediklerini, bu stratejik ortaklığın hem Aldatech Mühendislik hem de değerli müşterileri için yeni fırsatlar yaratacağına inandıklarını vurguladı. Ülkemizde, sanayi tesislerinden AVM’lere, tatil köylerinden toplu yaşam alanlarına kadar birçok projede ürün ve sistem tedariği sağladıklarını belirten Kemal Aldatmaz, AHT bünyesindeki ürünlerle Türkiye’de enerji verimliliği ve yenilikçi ısıtma çözümlerine yönelik taleplere daha etkin bir şekilde cevap vereceklerini söyledi.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram