Otokent Projesinde Atlantik İmzası

Otoport’un ardından Otokent projesinin iklimlendirme sisteminde de Atlantik Grup tercih edildi.

Ankara sanayisinin ve ticaretinin kalbi İvedik’te 26.000 m²’lik bir alanda inşa edilen OTOKENT, otomotiv sektöründe ihtisaslaşan, alanındaki en büyük oto galericilerini bir araya getiriyor.

26.000 m²’lik bir alanda, 1 bodrum kat, zemin kat, 5 normal kat ve çatı katında toplam 384 ticari bağımsız bölümü barındıran OTOKENT projesinin iklimlendirme sisteminde büyük oranda Atlantik ısı pompaları tercih edilmiştir.

EWH ısı pompalarının tercihinde yüksek enerji verimliliği, düşük ses seviyesi, geniş çalışma aralıkları, kolay arıza tespiti, montaj ve bakım kolaylığı gibi kriterler etkili olmuştur.

Verimli sistemlerin sloganıyla faaliyet gösteren, yeşil bina ödülü almış bir çok projeye tedarik ettiği rooftop , absorpsiyonlu  grup, çok fonksiyonlu chiller , soğutma kulesi , fan-coil , deniz suyu soğutmalı soğutma grupları gibi  özel ürünlerin yanında  AVM ve ofis projelerine  tedarik ettiği  su kaynaklı ısı pompaları ile Atlantik Grup hem Türkiye’de hem yurtdışında pazar payını artırmakta ,büyük ölçekli referanslara imza atmaktadır.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram