İstanbul Finans Merkezi’nde Danfoss İmzası: Yüzde 20 Enerji Verimliliğiyle Sürdürebilirliğe Katkı

Danfoss İklimlendirme Çözümleri iş kolu, Türkiye’nin en prestijli projelerinden olan İstanbul Finans Merkezi’nde iklimlendirme sistemleri alanında önemli bir rol üstleniyor. Finans alanında küresel merkez olmayı hedefleyen projede Danfoss’un kombine balans vanaları ve motorlu vanaları tercih ediliyor. Tüm ürünlerde oransal motor kullanılmasıyla birlikte, enerjinin etkin kullanımı açısından yaklaşık yüzde 20’ye varan verimlilik sağlanıyor.

Türkiye’deki bankaların genel merkezlerinin yer aldığı İstanbul Finans Merkezi projesinde Danfoss’un yenilikçi ürünleri ve mühendislik çözümleri, iklimlendirme ihtiyaçlarını karşılamak üzere kullanılıyor. 

Teknik ihtiyaçların yüksek olduğu proje kapsamında; önemli bankalarda tercih edilen ve Türkiye’de daha önce kullanılmamış Danfoss balans vanaları, tüm tasarım taleplerini karşılayabilmesi sayesinde tercih sürecinde etkili oldu.

Tüm ürünler, yakın iş birliği içerisinde projeye kolayca entegre edildi

Danfoss, tüm süreç boyunca İstanbul Finans Merkezi projesinde yer alan teknik ekiplerle yakın iş birliği içerisinde çalışmalarını sürdürdü. Bu kapsamda teknik destek sağlanırken tedarik ve fiyat konusunda da çözümler geliştirildi. Böylece Danfoss ürünleri, sorunsuz bir şekilde projeye dahil edildi.

Projede tercih edilen tüm ürünlerde oransal motor kullanılmasıyla, enerjinin etkin kullanımı hedeflenirken, yaklaşık yüzde 20’ye varan bir verimlilik artışı sağlandı. Danfoss, böylece enerji tüketimini azaltarak çevresel sürdürülebilirlik konusundaki yenilikçi çözümlerini Türkiye’nin en prestijli projelerinden birine de entegre etti.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram