GF Hakan Plastik Kalite Yolculuğunda Yeni Bir Dönem

GF Hakan Plastik, GF Building Flow Solutions bünyesindeki dönüşüm yolculuğunu yaptığı yeni yatırımlarla gelişen dünya koşullarına uyum sağlamak ve daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek amacıyla şekillendiriyor. 

GF Hakan Plastik, 2024 yılında Georg Fischer’in Uponor markasını bünyesine katması ve ana iş kollarından biri olarak tanımlanan GF Building Flow Solutions (Bina Akış Çözümleri) çatısında faaliyet göstermeye başlaması ile yeni bir dönüşüm süreci yaşıyor. Yalın ve kalite odaklı bir hizmet anlayışı ile oluşturulan yeni vizyon çerçevesinde doğaya, insana ve yaşama saygılı bir yaklaşımla, dünya standartlarında çevreye duyarlı ürünler sunulması, iklim değişiklerinden ötürü yaşanabilecek çevresel etkilere dayanıklı ürünler ile pazarda var olunması; iş kazalarının sıfıra indirilmesi, insan refahının ön planda tutulması hedefleniyor.

Bir yandan GF Global tam entegrasyonu üzerine yoğunlaşırken bir yandan yeni vizyon doğrultusunda çalışmalarına devam eden GF Hakan Plastik, yaptığı yatırımlarla gelişen dünya koşullarına uyum sağlamayı ve daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda üretim tesisi ve tüm operasyonel süreçlerini yapılandırıyor; mevcut ürünlerin rasyonalizasyonlarına ağırlık veriyor; dünya standartlarına uyum için gerekli sertifikasyon ve belgelendirme süreçlerini yürütüyor. Aynı zamanda çalışanları için Sıfır İş Kazası üzerine yapılabilecek geliştirmeleri takip ederek, planlamalar gerçekleştiriyor.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram