Dr. Max Romanya İlaç Deposu Atlantik Grup Rooftop Üniteleri ile Klimatize Edilecek

Dr. Max România, 17 ülkede ilaç, kozmetik, gıda takviyeleri alanında perakende ve toptan pazarlama ve satış faaliyetlerinde bulunan, 3 milyar Euro’nun üzerinde ciroya sahip Max Group’un parçasıdır. Romanya’nın en büyük farmasötik tedarikçilerinden biri olan Dr. Max Romanya’nın en büyük ikinci şehri ve sosyal, kültürel, akademik ve sanatsal yaşamının önde gelen merkezlerinden biri olan Yaş ’da kurulan yeni ve birinci sınıf otomatik depolama çözümlerine ev sahipliği yapacak tesisinde Atlantik Grup’un çatı tipi klimaları (Rooftop) hizmet verecektir.

Dünyanın farklı coğrafyalarındaki enerji santrali, havalimanı, AVM, fabrika ve ofis proje referanslarına Romanya’daki Dr. Max depo projesini de dahil oldu.

A sınıfı enerji verimliliğine sahip olan rooftop, çevreci yeni R454B gazlı olup, gerektiğinde %100 taze hava ile de çalışabilecek

Atlantik Grup, tüm ürün gruplarında  hava kalitesi, işletme ekonomisi ve ekolojik faydalara odaklanarak ;  “Verimli Sistemlerin Adresi” olarak uluslararası pazarlarda da referanslarını artırmaya devam etmekte.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram