Doğu İklimlendirme Çözümleriyle Anda Barut Collection Otel’de Konfor ve Teknolojinin Buluşması

Türkiye’nin önde gelen otelleri arasında yer alan Anda Barut Collection modern iklimlendirme ve havalandırma sistemleri ile Doğu İklimlendirme San. ve Tic. A.Ş’ yi tercih etti. Bu devasa proje kapsamında gerçekleştirilen iş birliği otelin iç hava kalitesini bir üst seviyeye taşıyarak otelin konuklarına her mevsim mükemmel konfor deneyimi sunmayı hedefliyor.

Doğu İklimlendirme, bu prestijli otel projesinde çeşitli ürün gruplarıyla yer alarak fark yaratıyor. Anda Barut Collection Otel projesi kapsamında enerji verimliliği yüksek cihazları, mutfak havalandırması ürün grupları ile hava dağıtım ve kontrol ekipmanları olmak üzere üç farklı grupta karşımıza çıkıyor. Projede cihaz grubundaki ürünler arasında, ortamın ihtiyacına uygun olarak filtreleme, ısıtma, soğutma, nemlendirme ve daha sessiz çalışabilme özelliğine sahip olarak tamamı Doğu İklimlendirme San.ve Tic. A.Ş. tarafından üretilen Eurovent Sertifikalı DKS Klima Santralleri ilk sırada yer alıyor. Projeye özel olarak otomasyonlu olarak üretilen klima santralleri aynı zamanda düz olan iç yüzeyi ile kolay temizlenebilen, toz birikimi önleyerek müşteri memnuniyetini de bir üst seviyeye çıkartıyor.

Bununla birlikte mutlak nem kontrolü ve mekanik soğutma özelliği ile POOL Havuz Nem Alma Santralleri de proje de yer alan ürünler arasındadır. Anda Barut Collection Otel projesi için özel olarak üretilen soğutmalı POOL Havuz Nem Alma Santralleri, kapalı havuz alanlarındaki dış hava sıcaklığı, mahal sıcaklığı, mahal nemi gibi birçok parametreye göre ortamın nem alma ihtiyacını belirleyerek çalışma modunu en düşük enerji tüketimi ile sağlayacak şekilde belirliyor. Ayrıca temiz hava ihtiyacı olan mahallerde, egzoz edilen havadan elde edilen ısıyı kullanarak taze havayı şartlandıran ve iç ortam hava kalitesini iyileştirirken %50’ye kadar ısı geri kazanımı sağlayan IGK- Isı Geri Kazanım Cihazları da bu prestijli projede yer alıyor.

Cihaz gruplarının yanı sıra otelin mutfak bölümünde Eurovent Panel yapısı ile dikkat çeken % 99’a varan koku ve yağ tutma verimi ile KITCHEN Hava Filtrasyon Cihazı, IP65 sınıfı 300 °C’e dayanıklı aydınlatma modülü ile her ölçüde modüler olarak üretilebilen çift cidarlı HYH Yüksek Performanslı Davlumbaz yerini alıyor. Anda Barut Collection Otel’in hava dağıtım ve kontrol ekipmanları ürün grubunda ise DMD Çift Sıra Kanatlı Menfez, DMK Kare Petek Kasalı Menfez, DMY Tek Sıra Kanatlı Dairesel Kanal Menfezi, DMT Tek Sıra Kanatlı Menfez, OLB Slot Difüzör, OAK Kare Tavan Difüzörü, DML Lineer Menfez, DPC Dairesel Dış Hava Panjuru, OND Drum Difüzör, DMZ Çift Sıra Kanatlı Dairesel Kanal Menfezi, OAV Gemici Anemostad, OAC Klipin Anemostad ve VDM Prizmatik Hava Ayar Damperi gibi ürünler bulunmaktadır. Tüm bu ekipmanlar otelin iç mekanlarında temiz hava girişini ve kirli hava çıkışını sağlalar. Böylece mahalin iklimlendirme sistemindeki etkinliğini artırarak Anda Barut Collection Otel misafirlerine her mevsim mükemmel konfor deneyimi sağlamakta önemli bir rol oynar.

Doğu İklimlendirme, Didim Anda Barut Otel ile gerçekleştirdiği bu proje ile otelin misafir deneyimini zenginleştirmeyi ve konforu en üst seviyeye taşımayı amaçlıyor. Aynı zamanda proje Doğu İklimlendirme’nin modern teknolojilerle üretmiş olduğu inovatif ve kaliteli ürünleriyle otelin sunduğu hizmetleri güçlendirerek, konukların daha fazla konfor, hijyen ve verimlilik sunma hedefinin en önemli adımlarından biri olarak öne çıkıyor.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram