Aydın Şehir Hastanesi Projesi Tercihi Pa-Flex Oldu

Aydın’ın Efeler ilçesindeki Kuyulu Mahallesi’nde 140 bin metrekare alan üzerine inşa edilen 1299 yatak kapasiteli hastanenin inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Hastanenin 365 polikliniği, 34 ameliyathanesi olacak. Aydın Şehir Hastanesi’nde yoğun bakıma 250, diyalize 45 yatak ayrıldı. Anjiyo, Kemoterapi, Hemodiyaliz, Kemik Dansitometri, Fizik Tedavi Ünitesi, Yanık Ünitesi ile 5 yıldızlı otel konforunda hastalara hizmet verilecek. Şehir Hastanesi, tam donanımlı ameliyathaneleri, yüksek yatak ve yoğun bakım kapasitesi, diyaliz yatakları, uluslararası standarttaki laboratuvarları ile Aydın’ın sağlık hizmet sunumunda gücüne güç katacak. Her alanda uzman sağlık personeliyle, son teknolojiye sahip görüntüleme cihazlarının yer alacağı şehir hastanesi tamamlandığında, Aydın ve Ege Bölgesi’nin uluslararası kalitede bir sağlık üssü konumunda olacak.

Aydın Şehir Hastanesi Projesi’nde tercih edilen yalıtım markası Pa-Flex oldu. Bu proje, büyük sağlık tesislerinin enerji verimliliği ve sürdürülebilirliği açısından kritik önem taşıyan yalıtım çözümlerine ihtiyaç duymaktadır. PA-Flex’in elastomerik kauçuk köpüğü yalıtım ürünleri, ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemlerinde enerji kayıplarını minimuma indirerek, hastanenin enerji verimliliğini artırıyor. Aynı zamanda, ürünlerin yangına dayanıklılığı ve nem kontrolü özellikleri, hastane gibi büyük ölçekli ve hassas projelerde güvenlik ve performans avantajları sunuyor.

Pa-Flex yetkilileri ayrıca şu açıklamalarda bulundu:

Pa-Flex olarak 2024 yılını henüz tamamlamadan yüksek bir yüzdeyle ihracat payımızı arttırmış bulunmaktayız. Dijitalleşen dünyaya ve teknolojiye ayak uydurarak Sakarya’daki yeni fabrikamızda son teknolojiyle üretimlerimize 2024 yılının son çeyreğinde devam etmekteyiz. Bundan kaynaklı büyümemizle, ihracat alanındaki çalışmalarımız doğru orantılı gitmektedir. Yüksek ihracat oranımız sayesinde büyüyüp gelişmekteyiz ve bu sayede daha çok dış piyasaya ulaşma imkanı elde etmekteyiz. İhracat alanında sürekli olarak gelişmeye ve ihracat oranlarımızı arttırmaya yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. İhracat sürecimizi kısaca anlatacak olursak; üretimde olduğu gibi düzenli ve sistemli çalışma yürüterek ihracat sürecinde herhangi bir problem ile karşılaşmamaktayız. Müşterilerimizin taleplerine hızlı geri dönüş sağlıyor olmamız ve hızlı üretim yapıyor olmamız ihracat süreçlerimizin en önemli noktalarındandır. Yurtdışında ana dağıtıcılarımız ve distribütör firmalarımız var. Direkt olarak genel müdürlüğümüzden ürün satışı yaptığımız ülkeler de ihracat pazarımız içinde yer almaktadır.

Önceliğimiz kalitedir. Ürünlerimizin kalitesinden ödün vermeden, hatta kalitemizi her geçen gün arttırmaya yönelik Ar-Ge çalışmaları yaparak üretime devam ediyoruz. İhracat oranımızın her geçen gün artmasındaki en büyük etkenlerden biri kalitemizdir. Çevreci üretimlerimiz sayesinde de hem Türkiye pazarında hem yurtdışı pazarında tercih ediliyoruz.

Sürdürülebilirlik için yalnızca üretmek yeterli değildir. Kaliteli üretim, müşteri memnuniyeti, hızlı çözümler ve pazarlama çok önemlidir. Bizler Pa-Flex olarak kalitemiz sayesinde müşteri memnuniyeti ile geri dönüşler almaktayız ve bu da ihracat pazarımızı genişletmemizde büyük rol oynuyor. Bu noktada ihracat, sürdürülebilirlik için olmazsa olmazdır. Çünkü var olmak kadar ayakta kalabilmek, gelişmek çok önemlidir.

İhracat oranlarını arttırmak hem firmanın gelişmesi ve büyümesi, hem de ülke ekonomisi açısından oldukça büyük bir yere sahiptir. Yapılan yerli üretim sayesinde istihdam sağlanarak vatandaşlara, ülkeye döviz getirerek de ekonomiye katkı çok önemlidir. Üretmek kadar faydalı olmak da önemlidir. Bu yüzden Pa-Flex olarak ‘’Doğayı, Çevreyi ve Ülkemizi Seviyoruz, Gelecek İçin Üretiyoruz’’ sloganımızla 2014 yılından bu yana %100 yerli üretim ve yüksek oranda ihracat yapmaktayız.

Pa-Flex , sürdürülebilir yatırımlara odaklanarak üretim faaliyetlerini hızla devam ettiriyor. Çevre dostu ve enerji tasarruflu ürünler geliştirme konusunda önemli adımlar atmaktayız. Elastomerik kauçuk köpüğü gibi yalıtım ürünleri, enerji verimliliği sağlayarak ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemlerinde sürdürülebilir çözümler sunuyor. Doğa dostu üretim politikamız doğrultusunda karbon ayak izini azaltma hedefiyle üretimlerimize devam etmekteyiz.”

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram