Standart Pompa, İSO İkinci Büyük 500 Listesi’nde

Her sene İstanbul Sanayi Odası tarafından belirlenen, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi açıklandı. Listedeki isimlerden biri de Türkiye’nin ilk %100 yerli pompa üreticisi Standart Pompa oldu. 

Standart Pompa’nın başarısının ardında sadece köklü geçmişi değil, aynı zamanda yenilikçi vizyonu da yer alıyor. AR-GE yatırımlarına verdiği önem sayesinde ihtiyaca yönelik ürünler geliştirerek ürün yelpazesini, katma değeri yüksek ürünler ile sürekli genişletmeyi başaran marka, sanayinin gelişimine de katkı sağlıyor. Bu sayede, küresel rekabette güçlü bir konum elde etmeyi başarıyor.

Ayrıca, Standart Pompa, sürdürülebilirlik çalışmalarına verdiği önemle de dikkat çekiyor. Çevresel sorumluluğun bilincinde olan marka, üretim süreçlerinde enerji verimliliğini artıran ve karbon emisyonlarını azaltan teknolojileri benimseyerek, geleceğe daha yaşanılabilir bir dünya bırakmayı hedefliyor. Sürdürülebilir üretim anlayışını, bugüne değer katan ve yarınları koruyan bir teknolojiye dönüştüren Standart Pompa, sektöründe örnek teşkil eden bir duruş sergiliyor.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram