TREEMEC, Temsilcisi Olduğu SMAY’ın Krakow Fabrikasına Teknik Gezi Düzenledi

Avrupa’nın önde gelen iklimlendirme markalarını ülkemizde temsil eden TREEMEC, 27-29 Haziran tarihlerinde temsilcisi olduğu SMAY‘ın Krakow’daki yeni fabrikasına bir teknik gezi düzenledi. 

Gezide, sektörün önde gelen isimleri ve teknik uzmanlar bir araya gelerek SMAY’ın ileri üretim teknolojilerini ve yenilikçi çözümlerini yakından inceledi.

35 yılı aşkın süredir yenilikçi ve kapsamlı havalandırma ve yangından korunma çözümleri üreten Smay’in Krakow’daki yeni tesisine yapılan teknik gezi gezide, SMAY‘ın enerji verimliliği, sürdürülebilirlik ve ileri mühendislik çözümleri konularındaki çalışmaları katılımcılara detaylı bir şekilde tanıtıldı. 

Modern teknolojiyle 2022 yılında yapımı tamamlanan 22.000 m² kapalı alana sahip SMAY fabrikasında yapılan kapsamlı eğitimin yanında üretim alanları gezisi büyük ilgi gördü. Eğitimde ürünler, üretim teknolojileri, kalite standartları ve ürünlere ait sertifikasyon içerikleri ile ilgili detaylı bilgiler aktarıldı. 

SCD Duman Kapakları, WKP Çok Kanatlı Duman Damperleri , SMAYLAB Laboratuvarlar için kapsamlı hava akışı kontrol çözümleri,  IFLOW Kontrol Sistemi, yangın ve duman damperleri, hassas hava dağıtım-kontrol ürünlerini olan VAV-CAV cihazlarının üretim hatları ve kalibrasyon hatları, difüzör ve menfez üretim teknolojileri ile ilgili sunumlar yapıldı. Özellikle Safetyway merdiven basınçlandırma sistemleri ile ilgili geliştirilen ürün teknolojisi ilgili aktarılan kapsamlı bilgiler katılımcılardan çok büyük ilgi gördü. Smay iş geliştirme müdürü Radek Sikorski fabrikada da kullanılan sistem üzerinden katılımcılara bilgiler aktardı.

Ayrıca, TREEMEC’in kuruluşunun 4. yıldönümü şerefine bir pasta kesildi. SMAY İhracat Direktörü Piotr Halewski ve İhracat Bölge Müdürü Magdalen Sobieraj, TREEMEC ile olan iş birliklerinin önemine vurgu yaparak, bu tür gezilerin, karşılıklı bilgi alışverişini artırdığını ve her iki firmanın da gelişimine katkı sağladığını belirtti.

TREEMEC Genel Müdürü Tolga Enis Yıldız, yaptığı açıklamada, bu teknik gezinin amacının, hem kendi ekiplerinin hem de iş ortaklarının SMAY’ın üretim süreçleri ve teknolojik yenilikleri hakkında bilgi edinmelerini sağlamak olduğunu belirttir. Yıldız ayrıca; “SMAY ile olan iş birliğimizin, hem firmamıza hem de müşterilerimize büyük değer kattığını düşünüyoruz. Bu tür teknik geziler, ortak projelerimizde daha verimli ve yenilikçi çözümler üretmemizi sağlıyor” dedi.

TREEMEC’in düzenlediği bu teknik gezi, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı ve endüstriyel çözümler konusunda yeni iş birliklerine kapı araladı.

Smay Sp. z o.o. fabrikasına yapılan teknik gezi, programın son gününde yapılan panoramik Krakow şehir turu ve kültürel, tarihi değerlerin anlatımını içeren gezintiyle sonlanmış oldu.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram