Nickelodeon Hotels & Resorts Belek, Yine ‘Form’ Dedi

Form Şirketler Grubu’nun Şubat ayında kurduğu ve yıl içerisinde soğutma kulesi alanında üretime başlayan Form Freva Antalya Belek’te bulunan Nickelodeon Hotels & Resorts’un tercihi oldu.

The Land of Legends içinde konumlanan, 238 odası ve özel tasarım süitleri ile misafirlerine lüks ve eğlenceli bir tatil destinasyonu sunan Nickelodeon Hotels & Resorts Belek’te; Form Freva marka açık çevrim soğutma kuleleri kullanıldı.

Otel, daha önce de Form’u tercih etmiş; iklimlendirmesinde grup şirketlerinden Form Endüstri Ürünleri tarafından satışı yapılan Clivet ve Dunham Bush marka rooftop, WSHP ve klima santrali gibi merkezi iklimlendirme sistemleri ürünlerini iklimlendirme ihtiyaçlarında kullanmıştı. 

Uzun vadeli maliyet avantajı sağlıyor

Freva RTAY serisi açık çevrim karşı akışlı soğutma kuleleri, geniş ürün gamı ile müşterilerinin tüm istek ve ihtiyaçlarını karşılıyor. Model gamında düşük elektrik tüketimine sahip verimliliği yüksek kule modelleri bulunduran Freva RTAY serisi açık çevrim karşı akışlı soğutma kuleleri, çalışma partnerlerine geniş bir seçim yelpazesi sunuyor.

Yüksek enerji verimli tasarımı sayesinde işletmelerde enerji tasarrufu sağlayan ve ultra sessiz fan seçenekleri ile düşük ses seviyelerine sahip soğutma kulesi modelleri ve kıtalar arası rahat nakliye seçeneği sunan konteyner ebatlarında ürünlere sahiptir.

İlk yatırım maliyeti avantajı sunan Freva RTAY serisi açık çevrim karşı akışlı soğutma kuleleri, düşük elektrik tüketimi özelliğinin yanı sıra bakım işletme ve devreye alma kolaylığı da sağlıyor.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram