Kombi Klima Shop Bosch Partner Üyeleri ile Bakü’de Buluştu

Kombi Klima Shop Bosch Partner Üyeleri “Bosch Kombi Seyahat Kampanyası” kapsamında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de unutulmaz 3 gece 4 gün geçirdi.

Kombi Klima Shop tarafından Bakü’ye 20 – 23 Haziran ve 27 – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında iki grup olarak düzenlediği seyahatte firmalar 4 gün dolu dolu, keyifli zaman geçirdiler. Birinci grup eşli konsept dahilinde aileleri ile beraber tatil yapma fırsatı da buldu.

Azerbaycan’ın hem başkenti hem de en büyük ve turistik şehri olan Bakü, tarihi hazinelerinin yanı sıra son yıllarda yapılan dünyaca ünlü gökdelenleriyle de bir cazibe merkezi haline gelmiş durumdadır.

İlk gün Panoramik Şehir Turu ile Bakü’yü yakından gören misafirler, ikinci gün Haydar Aliyev Sanat ve Tarih Müzesi turu ile Azerbaycan kültürünü ve tarihini yakından tanıma fırsatı buldular. Üçüncü gün Yanardağ – Ateşgah Tapınağı turu düzenlendi. 16-18. yüzyılda doğal gazın çıktığı, bir zamanlar ebedi sönmez ateşlerin yandığına inanılan ateş mabedini ziyaret ederek Azerbaycan tarihinde önemli yeri olan kültür mirasını ziyaret ettiler.

Şehrin özel restoranlarında grup olarak katılınan öğle ve akşam yemeklerinde Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen misafirler sohbet eşliğinde yöresel lezzetleri deneyimlediler. Bir başka seyahatte buluşmak dileği ile muhteşem 4 günün sonunda yurda güzel hatıralarla dönüş yaptılar.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram