İSİB, Dünyanın Ticaret Devlerini Buluşturan FIA Fuarı’nda İklimlendirme Sektörünü Temsil Etti

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), 55’inci Uluslararası Cezayir Fuarı’nda (FIA) yer aldı.

Türkiye’nin onur konuğu olduğu 24-29 Haziran tarihleri arasında Cezayir’de gerçekleşen fuara, Türkiye’den 51 ihracatçı firma ve kurum katılım sağladı. İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), 12 metrekarelik bir info stant ile sektörümüzü temsil etti.

Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği FIA Fuarı’nın ilk günü T.C. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, T.C. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun, Türkiye’den gelen katılımcıların stantlarını ziyaret etti.

T.C. Cezayir Büyükelçisi Muhammet Mücahit Küçükyılmaz, T.C. Cezayir Ticaret Müşaviri Murat Ersoy, T.C. Cezayir Ticaret Müşaviri Yardımcısı Mehmet Emin Yiğitbaşı da fuar alanını ziyaret ederek katılımcı firmalarla görüşmeler gerçekleştirdi.

Fuarın üçüncü günü moderatörlüğünü Prof. Dr. Chakib Benafri’nin yaptığı ‘Cezayir-Osmanlı Tarihinde Hacı Ahmed Bey’in Önemi’ başlıklı panel gerçekleştirildi.

Fuarın beşinci gününde ise Prof. Dr. Mostefa Khiati’nin katılımıyla ‘Türkiye ile Cezayir Arasında Sosyal Dayanışma’ başlıklı konferans gerçekleştirildi ve önemli bilgiler paylaşıldı. F

uar boyunca, iki ülke arasındaki yeni ticari iş birlikleri için görüşmeler sağlandı ve firmalar stratejik ortaklıklar için temaslarda bulundu.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram