Form’dan Hijyen Sertifikalı İklimlendirme Çözümleri

Form’un İzmir’deki üretim tesislerinde üretilen “Form Klima Santralleri”, TÜV SÜD Hijyen Sertifikası aldı. Bu sertifika ile Form klima santrallerinin hijyenik koşullar altında güvenle kullanılabileceğini kanıtlanmış oldu.

Form HFKS Serisi Klima Santralleri; güvenilirliği, performansı ve hijyen standartlarındaki üstün özellikleriyle sektördeki konumunu güçlendirmeye devam ediyor. DIN 1946-4 ve VDI 6022-1, VDI 3803-1 ve DIN EN 13053 gibi uluslararası kabul görmüş standartlara göre test edilen ve onaylanan Form HFKS Serisi klima santralleri, TÜV SÜD Hijyen Sertifikası aldı. 

Sertifika, Form HFKS Serisi’nin 1.000 m3/h ile 133.000 m3/h debi aralığındaki tüm modelleri kapsarken, sertifikayı alan klima santrali EN 1886 Standardı’na göre tasarlandı. Bu tasarım, standartlara uygunluk gösteren test raporları ile de destekleniyor. 

Yüksek performans ve hijyenik iklimlendirme

HFKS Klima Santrali, klasik merkezi sistem çözümleri yanında DX sistem uygulamaları için de ideal bir alternatif sunuyor. Hijyen sertifikası ise özellikle hastaneler, ameliyathaneler, yoğun bakım üniteleri, laboratuvarlar ve temiz odalar gibi hijyenin kritik olduğu çalışma ortamlarının iklimlendirilmesinde ihtiyaç duyulan ve aranan bir sertifika olarak karşımıza çıkıyor. 

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram