Ethno Hotels’in Çözüm Ortağı Wilo Oldu

Wilo, 150 yılı aşkın tecrübesi ve yenilikçi su teknolojileriyle, Belek’te açılan Ethno Hotels’in çözüm ortağı oldu. Projede kullanılan Wilo-Helix V, Wilo-Yonos MAXO, Wilo-Atmos GIGA ve birçok ürün ile üstün performans ve enerji verimliliği sağlandı. Wilo’nun kaliteli ve sürdürülebilir çözümleri, Ethno Hotels’in ihtiyaçlarını karşılarken, otomasyona uyumlu ve sessiz hidrofor sistemleriyle konforu da artırdı. Wilo, su teknolojilerinde liderliğini ve yenilikçi yaklaşımını sürdürerek, geleceğe daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için çalışmaya devam ediyor.

Üstün donanımı ile su teknolojilerinin öncü markası Wilo, Belek’in yeni gözdesi Ethno Hotels’in çözüm ortağı oldu. Wilo, projeye Wilo-Helix V, Wilo-Yonos MAXO, Wilo-Yonos PICO-Z ve atık su, deranaj sisteminde kullanılan Rexa ve TP-P gibi üstün performans ve enerji verimliliği sunan ürünleriyle katkı sağladı.Geniş ürün yelpazesi ve yüksek kalite standartlarıyla Wilo, Akdeniz’in kalbinde yer alan bu projeye değer kattı. Wilo’nun otomasyona uyumlu, sessiz ve verimli su sistemleri sayesinde Ethno Hotels, misafirlerine konfor ve güven sunuyor. Sürdürülebilir ve yenilikçi çözümleriyle Wilo, su teknolojilerinde liderliğini pekiştirmeye ve projelere benzersiz çözümler sunmaya devam ediyor.

Su Teknolojisinde İhtiyaç Duyulan Tüm Çözümler 

Wilo’nun özel tasarım, tamamen paslanmaz çelikten üretilen hidroforları; otomasyona adapte yapısı ve sessiz çalışma sistemiyle ön plana çıkıyor. Bu sistemler yalnızca suyun akışını sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda Wilo-Helix pompalarını özel VSD panolarıyla donatarak enerji verimliliğini maksimum düzeye çıkartıyor. Isıtma sirkülasyon sistemlerinde ise geniş ürün yelpazesiyle tüm talepleri tek başına karşılayabiliyor. 

Wilo, geniş ürün yelpazesiyle her türlü pompa ihtiyacına cevap veriyor. Ethno projesinde, kazan dairesinde kullanılacak tüm pompaların tek bir marka altında toplanmasını sağlayarak, servis ağında yaşanabilecek sorunların önüne geçiyor. 150 yılı aşkın tecrübesi, yüksek vizyonu ve geniş ürün yelpazesiyle, Wilo hızlı ve etkili bir şekilde çözüme ulaşıyor. Ürünlerinin performansını yüksek tutarken, enerji verimliliğini de en üst seviyede sağlıyor. Bu sayede projelerinizde hem güvenilir hem de çevre dostu çözümler sunuyor.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram