Wilo, Primera Alacaatlı Projesi’nin Çözüm Ortağı Oldu

150 yılı aşkın tecrübesiyle su teknolojilerinde yarınları şekillendiren Wilo‘nun üstün teknolojileri, Ankara’nın yeni yaşam merkezi Primera Alacaatlı projesinin tercihi oldu. Projede, hidroforlarda Wilo-Helix V, ısıtma sirkülasyon sistemlerinde Wilo-Yonos MAXO, kullanım suyu sirkülasyon sistemlerinde ise Wilo-TOP-Z ürünleri kullanılarak yüksek performans ve enerji verimliliği sağlandı.

Sürdürülebilir su teknolojilerinin öncü markası Wilo, Ankara’nın yeni yaşam alanlarından biri olan Primera Alacaatlı ile iş birliği yaparak yenilikçi ve doğa dostu çözümleriyle projeye katkı sağladı. Projenin su yönetimi ihtiyaçlarını karşılamak için hidrofor sistemlerinde üstün performans ve enerji verimliliği sağlayan Wilo-Helix V, ısıtma sirkülasyon sistemlerinde güvenilirliği ile öne çıkan Wilo-Yonos MAXO, kullanım suyu sirkülasyon sistemlerinde ise yüksek verimli Wilo-TOP-Z ürünlerimiz kullanıldı. Otomasyona uyumlu ve sessiz tip hidroforlar sayesinde hem konfor sağlandı hem de su ihtiyacı verimli bir şekilde karşılandı. 

İhtiyaca Özel Çözümlerle Yarınları Şekillendiriyor

Wilo‘nun özel olarak tasarlanmış, komple paslanmaz çelikten üretilen hidroforları, otomasyona uyumlu yapısı ve sessiz çalışma özellikleriyle dikkat çekiyor. Bu sistemler, sadece suyun akışını sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda konforlu bir yaşam alanı sunuyor. Helix pompalarının özel VSD panolarıyla donatılması ise enerji verimliliğini maksimum seviyeye çıkarırken, bakım maliyetlerini minimum düzeye indiriyor. Wilo, teknolojideki öncü rolünün yanı sıra, sürdürülebilirlik vizyonuyla da öne çıkıyor.

Islak rotorlu ve çoklu pompa sistemlerinde kullanılan BCE-H panoları, eş yaşlandırma tekniği ile pompanın ömrünü uzatıp, verimliliği artırıyor. Wilo’nun Primera Alacaatlı projesindeki bu üstün teknolojik çözümleri, suyun hayatımızdaki kritik rolünü anlayarak, sürdürülebilir bir gelecek için adımlar atmayı sağlıyor. Su teknolojilerindeki liderliğini ve yenilikçi yaklaşımını sürdüren Wilo, gelecek nesillere daha temiz ve daha yaşanabilir bir dünya bırakmak adına önemli projelerde rol almaya devam ediyor.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram