Samsung WindFree™ Premium Plus Klima ile Yaz Aylarında Çocuklarınız Klima Rüzgârına ve Sesine Maruz Kalmadan Rahatça Uyuyacak

Yaz ayları yaklaşırken, Samsung’un WindFree™ Premium Plus Klima modeli WindFree™ Rüzgârsız Serinlik teknolojisi ve İyi Uyku Modu ile çocuk odaları için ideal bir klima çözümü olarak öne çıkıyor. Wi-Fi kontrollü klima, bebeklerin ve çocukların sıcak havalarda bunalmadan ve klima rüzgârından rahatsız olmadan huzurla uyuyabilmesini sağlayacak.

Samsung’un WindFree™ Premium Plus Klima modelinin, havayı binlerce mikro hava deliğinden yumuşak ve sessizce dağıtarak durgun hava ortamı yaratan WindFree™ teknolojisi, rahatsız edici doğrudan rüzgârı engelleyerek konforlu bir serinlik sunuyor. Ayrıca Yapay Zekâ Özellikli Otomatik Soğutma Teknolojisi sayesinde soğutma tercihlerinize dinamik olarak uyum sağlıyor.

WindFree™ İyi Uyku Moduyla çocuklarınız huzurlu uyuyacak

Rüzgârsız serinlik teknolojisine sahip İyi Uyku Modu, soğuk hava akışı olmadan iyi bir gece uykusu için ideal oda sıcaklığını sağlıyor. WindFree™ soğutma modunun sıcaklık kontrolüyle çocuklar hızlı bir şekilde derin uykuya dalabiliyor ve gece boyu rahatsız edici herhangi bir klima rüzgârı hissetmiyor. Ayrıca kumanda üzerinden seçilebilen Sessiz Mod fonksiyonu sayesinde sessiz ve sakin bir iç ortam oluşturarak, çocuk odalarında gün boyu rahat ve huzurlu bir oyun ortamı, gece boyu ise konforlu bir uyku ortamı sağlıyor.

Çocuk odasına girmeye gerek kalmadan Wi-Fi üzerinden uzaktan kontrol

Samsung WindFree™ Premium Plus Klima, SmartThings uygulaması sayesinde mobil cihazlar üzerinden her yerden uzaktan kumanda edilebiliyor ve izlenebiliyor. Ayrıca Yapay Zeka (AI) özelliği sayesinde kullanım tercihlerini öğrenerek kullanıcı tercihlerine uygun ideal ayarları önerebiliyor. Optimum koşulları korumak için tercih edilen sıcaklık seviyesine göre uygun modlar arasında geçiş de yapabiliyor. Bu sayede çocuk odasına girmeden ve çocukların uykusunu bölmeden klimayı uzaktan ayarlayabilir ve klimanın hangi modda çalıştığını öğrenebilirsiniz. 

Temizlenebilir Filtre sayesinde temiz hava

Samsung WindFree™ Premium Plus Klima, uyku kalitesine sağladığı katkıların yanında, çocuk odalarında ortamdaki havanın temizliğini koruyan bazı ek özelliklere de sahip. Ön filtreye ek olarak, üç katmanlı Tri-Care Filtresiyle havayı temiz tutmaya yardımcı oluyor ve büyük toz parçacıklarını, lifleri ve hayvan tüylerini tutan yüksek yoğunluklu bir filtreleme sağlıyor. Klima kapatıldığındaysa klimanın Otomatik Temizleme işlevi otomatik olarak devreye giriyor. Tüm bu özellikleriyle ve temizlemesi kolay Filter Plus üst filtresiyle çocuk odalarındaki hava kalitesinin korunmasına, çocuklar için iyi bir uyku kalitesinin yanında rahat nefes alabilecekleri temiz hava ortamının sağlanmasına yardımcı oluyor.Özellikle sıcak yaz aylarında çocuk odaları için, sessiz, kullanım kolaylığı ve enerji tasarrufu sunan bir klima seçeneği olarak öne çıkan Wi-Fi özellikli WindFree™ Premium Plus Duvar Tipi Split Klima, 10 yıllık kompresör garantisiyle uzun vadeli konfor sunuyor

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram