Samsung WindFree™ Klimalarda 6 Yıl Garanti Kampanyası Başladı

Samsung, 31 Ağustos’a kadar seçili WindFree™ Split klimalarda gerçekleşecek satın alımlarda mevcut 3 yıl garanti süresini 3 yıl daha uzatıyor. Seçili WindFree™ Split klimalarda geçerli kampanya, 8 Haziran-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında devam edecek. 

Samsung’un başlattığı kampanya kapsamında, WindFree™ teknolojisiyle yaz boyu konfor ve enerji tasarrufu sağlayan WindFree™ Split klima modellerinde, standart 3 yıllık garantiye ek 3 yıl boyunca ücretsiz garanti kapsamı sunuluyor. Kampanya kapsamında, seçili WindFree™ Split klima modellerini 8 Haziran-31 Ağustos tarih aralığında satın alan tüketiciler, kampanya şartlarını yerine getirdiklerinde ek garanti kapsamından faydalanma hakkı elde edecek. 

Sessiz ve enerji tasarruflu WindFree™ klimalarla yaz boyu konforlu serinlik 

Havayı on binlerce mikro hava deliğinden yumuşak ve sessizce dağıtarak “durgun hava” ortamı yaratan WindFree™ teknolojisi rahatsız edici doğrudan rüzgârı engelleyerek konforlu serinlik sunar ve WindFree™ modunda çalışırken 23 Db(A) ses seviyesi ile sessizlik ve konfor sağlar. 

Samsung’un geliştirdiği WindFree™ teknolojisi rüzgârsız serinlik ve sessiz çalışma özelliğinin yanı sıra %77’ye varan enerji tasarrufu da sağlıyor. Klima, WindFree™ modunda çalışırken hızlı soğutma moduna göre daha az enerjiye ihtiyaç duyuyor. Böylece minimum seviyede güç tüketerek maliyeti önemli ölçüde azaltmaya yardımcı oluyor.

Seçili Samsung WindFree™ Split klimalarda 8 Haziran’dan itibaren 31 Ağustos’a kadar gerçekleşecek satın almalarda geçerli 6 yıl garanti kampanyası hakkında daha fazla bilgi için  https://www.samsung.com/tr/windfreekampanya/ adresi ziyaret edilebilir.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram