Rota Teknik ve Satış Ekibine, Midea Teknik ve Servis Yetkilisi Tarafından Eğitim Düzenlendi

Rota Klima şirket içi eğitimlerine ana sezonda da devam ediyor. Müşterilerine yeni ürünlerle ilgili eğitimlerini tamamlayan Rota klima, sezonda satış ve servis ekibine yeni ürünlerle ilgili tekrar eğitimi düzenleyerek bayi ve servislerine sahada daha fazla destek vermeyi hedefliyor. 

Rota Klima bu yıl geniş ürün yelpazesine kattığı ve Mayıs ayında pazara sunduğu mini VRF sistemi ile tek dış ünite ve tek merkezi otomasyon ile 64 iç ünite ve 8 sistem kontrolü,170 metre borulama mesafesi ile mimar ve mühendislere alternatif çözüm sunuyor.

Rota Octopus mini VRF, çoklu havşalı bağlantı seti ile kurulumu çok basit hale getirir ve önemli yer tasarrufu sağlar. Toplam 170 metre boru uzunluğuna imkan verir. İç üniteler arası yükseklik farkı max. 10 metredir. 28.000 BTU dan 60.000 BTU’ya kadar farklı 6 model ile her ihtiyaca cevap verir. Akıllı tek bir otomatik kontrol cihazı ile sistemi kontrol imkanı sağlar. Kaset ve Kanallı tip iç ünitelerin tamamı drenaj pompalıdır.

Midea tarafından verilen mini VRF eğitiminde sadece ürünün teknik özellikleri, satışa yönelik önemli avantaj sağlayan özellikleri , montaj ve uygulama esasları, servis ve arıza kodları detaylıca anlatıldı.

Eğitimin diğer önemli parçası da hesaplama, ürün seçimi ve sistem dizaynı ile ilgili software kullanımının satış ve servis ekiplerine kullanımına ait uygulama kısmıydı. Satış ve servis ekiplerinin sahadaki uygulamalarla ilgili soru ve örneklemelerine yönelik interaktif geçen son bölümle tamamlanan eğitim tüm gün sürdü.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram