Reges, Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme, ‘Yine Form Yine CLIVET’ Dedi

Maksimum konfor ve maksimum enerji verimliliğini  birleştiren CLIVET Deniz Kaynaklı Sudan Suya ısı pompaları, Çeşme’nin en gözde bölgelerinden Boyalık’ta bulunan Reges Otel’in vazgeçilmez tercihi oldu.

Daha önce Clivet marka ısı pompalarını deneyimleyen Reges Otel cihaz yenileme ve ilave bölümlerin iklimlendirilmesi için yine Clivet Deniz Kaynaklı Isı Pompalarını tercih etti.

Projede 5 adet scroll kompresörlü, su soğutmalı, aynı anda birbirinden bağımsız soğuk ve sıcak su üreten ve kendi içinde %100 ısı geri kazanım yapabilen 6 borulu multifonksiyonel ısı pompaları kullanıldı. Isı Pompaları ve. Clivet Multifonksiyonel ısı pompaları ısıtma çalışmasında 65℃’e kadar su sıcaklığı sağlarken, soğutma ve ısıtmanın aynı anda ihtiyaç duyulduğu zamanlarda kendi içinde %100 e kadar ısı geri kazanım yaparak soğutma ya da ısıtmayı bedava karşılamış oluyor. Hem deniz kaynaklı uygulama hem de %100 ısı geri kazanımlı ısı pompası sayesinde toplam  verimlilik değeri 8-9  değerlerine ulaşıyor.

Projelerinde Sürdürülebilirlik, doğal kaynakların etkin kullanımı, karbon salınımının azaltılması, enerji verimliliği, yeşil bina projeleri ve atık yönetimi gibi konulara odaklanan Çeşme Reges Oteli tüm bu taleplere cevap veren Clivet Isı Pompalarını özellikle tercih etti.

Enerji tasarrufu için “Isı pompası”

Farklı kaynaklardan ısı geri kazanımı için ekonomik alternatifler sunan ısı pompası sistemleri, büyük çaplı inşaat projelerinin de tercihi olmaya devam ediyor.

Enerji tasarrufu için büyük potansiyeli olan bir enerji geri kazanım sisteminde, kilit bir bileşen olan ısı pompaları, ısı alınan kaynak tipine bağlı olarak 3 ile 6 kat daha avantajlı olmaları, çevre kirliliğine neden olmamaları, ihtiyaca bağlı olarak istenildiğinde hem ısıtma hem de soğutma amaçlı kullanılabilmeleri sayesinde ilgi çekiyor. Isı pompaları bir mahalin ısıtılması ve soğutulmasında, sıcak su ihtiyacının karşılanmasında, yerden ısıtma sistemlerinde ve havuz ısıtılmasında da kullanılabiliyor

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram