Mardian Otel – Bursa Odunluk, İklimlendirme Çözümlerinde Form MHI Klima Sistemleri’ni Seçti

Form MHI Klima Sistemleri, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan Mardian Otel -Odunluk projesini VRF alanındaki referansları arasına dahil etti.

Güçlü performansının yanında yüksek enerji verimliliği sunan MHI Heat Recovery VRF sistemler, mevcut binada aynı anda ısıtma ve soğutma imkanı sağlaması ve hem bireysel hem de merkezi kontrollerde maksimum konfor sunması sayesinde seçkin projelerin tercihi oluyor.


Bursa’nın Nilüfer ilçesinde 80 odalı bir iş oteli olarak müşterilerine hizmet vermeye hazırlanan Mardian Otel-Odunluk, iklimlendirmesinde Form MHI (Mitsubishi Heavy Industries) Klima Sistemleri’ni tercih etti.

Form’un sektördeki deneyimine ve Mitsubishi Heavy’nin uluslararası kalitesine güvenen firma, 11 adet dış, 119 adet iç ünite MHI Heat Recovery VRF ile müşterilerine kaliteli ve konforlu bir iklimlendirme deneyimi sunacak.Form MHI Klima Sistemleri firması tarafından satışı gerçekleştirilen Heat Recovery VRF sistemleri, kullanıldığı binalarda aynı anda ısıtma ve soğutma imkanı sağlıyor. VTCC değişken sıcaklık ve kapasite kontrolü olan Heat Recovery VRF sistemler, CHCC sürekli ısıtma teknolojisi ile düşük ortam sıcaklıklarında bile yüksek konfor sağlıyor.

Bakım kolaylığı sağlayan ve esnek bir tasarıma sahip olan Heat Recovery VRF sistemler, güçlü performans özelliği ile bireysel ve merkezi kontrollerde de maksimum çözümler sunuyor.            

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram