KARYER 2023 Yılında Türkiye’nin İhracat Sıralamasında Önemli Bir Başarıya İmza Attı

İklimlendirme sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan ve 1978 yılından beri ürettiği seri ve özel üretim ısı değiştiricileri, evaporatör ve kondenserler ile tanınan KARYER, yurtiçi ve yurtdışı pazarların rekabetçi ortamında kendini sürekli geliştirerek sektörün öncü firmalarından biri olma özelliğini sürdürmekte..

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan “2023 yılı Türkiye’nin ilk 1000 İhracatçı Firması” listesinde 876. sırada yer alarak önemli bir başarı elde eden KARYER , sektördeki iddiasını bir kez daha kanıtlamış oldu.

2023 yılı İklimlendirme sektörü sıralamasında 34.735.000 USD ihracatıyla 20. sırayı elde eden KARYER, bu başarısıyla sektörün ihracattaki yükselen grafiğinde etkin bir rol oynadı.

KARYER Pazarlama Müdürü Manuel Togaç, bu önemli başarıya ilişkin duygularını şu şekilde ifade etti: “KARYER olarak, sektörümüzün Türkiye ekonomisine sağladığı katkının bilincindeyiz ve bu başarıyla gurur duyuyoruz. Halihazırda 78 ülkeye ihracat yapan firmamızın elde etmiş olduğu bu başarı, bizi daha da ileriye taşıyacak bir motivasyon kaynağı olmalı. Gelecek dönemde de, müşterilerimize sunduğumuz kaliteli ürünler ve hizmetlerimizle başarı grafiğimizi daha da yukarılara taşımaya ve Türkiye’nin iklimlendirme sektöründeki başarısına katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram