Jade Tekstil, Mısır’ın Kavurucu Sıcaklarına İmbat ile Çözüm Buluyor

Dünya’da 50’den fazla ülkede tercih edilerek dünyanın önemli iklimlendirme çözümleri üreticilerinden biri haline gelen İmbat, Yeşim Grup’un iştiraki Jade Tekstil tarafından da tercih edildi.

Jade Tekstil, Mısır’ın İslâhiye kentinde konumlanan 6520 metrekare alana kurulu fabrikasının iklimlendirme ihtiyaçları için İmbat Rooftop Üniteleri’ni seçti.

Mahal ve meskene bağlı tüm kriterler dikkate alınarak Jade Tekstil’e en uygun iç hava kalitesini sunmak üzere, projede toplam 1400 kW kapasiteli 7 adet İmbat Rooftop Ünitesi kullanıldı. 

Jade Tekstil, 6520 metrekare alan üzerine kurulan bir fabrikada günlük 1700 personelin aynı anda çalıştığı Mısır’ın en büyük işletmelerinden biri olarak biliniyor ve özel iklimlendirme ihtiyaçları yaratıyor. Mısır, 35 santigrat derecenin üzerinde yılda ortalama 180 gün geçiriyor. Yoğun hava sıcaklığının yanı sıra, 1700 personelin aynı anda çalıştığı bir mesken, soğutma, çalışan memnuniyeti için havalandırma, üretim kalitesi için hava kirliliği, finansal dengeler için enerji ve işletme maliyetlerini aynı anda çözüme kavuşturabilecek bir iklimlendirme çözümüne ihtiyaç duyuyor. 

Bu hassasiyetler dikkate alınarak, İmbat Rooftop Ünitesi yüksek standartları ve sunduğu opsiyonlar ile en uygun çözüm olarak tercih ediliyor.

İmbat Rooftop Üniteleri, İnovasyon ve Performansı Birleştiriyor

1700 kişinin çalıştığı yoğun üretim ortamlarında önemli bir ihtiyaca dönüşen taze hava akışı, İmbat Rooftop Üniteleri’nde standart olarak kullanılan ve ihtiyaca göre oransal olarak değişken taze hava oranı sunan EC fanlar ile karşılanıyor. İmbat Rooftop Üniteleri 7 cihazıyla toplamda 37.540 m3/h temiz hava kapasitesine ulaşıyor.  EC Plug dönüş fanları ile uzun emiş havası kanal kayıplarını önlüyor ve Roof Curp sayesinde de her yönde üfleme ve emiş kanal bağlantısı imkânı sunuyor.

İmbat Rooftop Üniteleri, çift cidarlı taş yünü izolasyonlu gövdesiyle yüksek mekanik dayanım ve yangın güvenliği sunar. Bu üniteler, özellikle yoğun kapasiteli büyük fabrikalar için önemli olan sessiz çalışma özelliğiyle de dikkat çeker.

Ayrıca, asimetrik kompresör teknolojisi sayesinde fabrika tam kapasitede olmadığında dahi kısmi yüklerde yüksek verimlilik sağlar. Heat-Pump özelliği ise fosil yakıt kullanmadan yenilenebilir enerji kaynaklarıyla yüksek verimli ısıtma imkânı sunar. Bu özellikler, enerji maliyetlerini düşürerek işletme maliyetlerini optimize etmeye yardımcı olur.

İhracatının %80’ini Avrupa’ya gerçekleştiren İmbat, 33 yıllık deneyimi ve uluslararası satış ve satış sonrası hizmetlerle küresel projelerde müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı sürdürmektedir.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram