İSİB, Erbil Build Expo Fuarı’nda Gerçekleştirdiği Milli Katılım Organizasyonu ile Orta Doğu’nun En Büyük İnşaat Fuarı’nda Yer Aldı

İSİB, 21-24 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen ve Orta Doğu’nun en büyük inşaat fuarı olan Erbil Build Expo Fuarı kapsamında milli katılım organizasyonu gerçekleştirdi. Türkiye’den sekiz firmanın katılım gösterdiği organizasyona, Iraklı sektör temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. 408 fuar katılımcısı firmanın bir araya geldiği Erbil Build Expo’yu,fuar boyunca 20 bin kişi ziyaret etti. Sektörle ilgili tüm beklentilere büyük ölçüde cevap veren etkinlik kapsamında iki ülke arasındaki yeni ticari ilişkiler için önemli temaslar gerçekleştirildi.

Orta Doğu ve Körfez ülkeleri pazarına açılan kapı görevi gören fuarda, en son endüstri yenilikleri ve trendler masaya yatırılırken bölgedeki diğer ülkelerden de çok sayıda temsilci ağırlandı. Geniş bir coğrafyayı bir araya getiren fuar kapsamında yapılan milli katılım organizasyonu; özel şirketler, üst düzey alıcılar ve hükümet-devlet kuruluşlarının fuarda bir araya gelmesiyle ağ oluşturma ve iş fırsatları için benzersiz bir platform sağladı.

Fuarın ilk günü Erbil Başkonsolos Vekili Erman Topçu ve Ticaret Ateşesi Kemal Bahadır, İSİB standını ve Türkiye’den katılım sağlayan firmaların stantlarını ziyaret ederek Irak pazarı ve ticari ilişkiler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yapılan görüşmelerde milli katılım organizasyonunun katılımcılar ve alıcılar arasındaki bağlantıları kolaylaştırarak verimli iş birliklerinin ve ticari büyümenin önünü açtığı belirtildi.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram