İSİB, Avrupa HVAC Dernekleri Federasyonu REHVA’nın Yıllık Buluşma Toplantısının Platin Sponsoru Oldu

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), dünyanın en önemli uluslararası sektör buluşmalarına destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda 27 Avrupa ülkesinden 120 binden fazla bina hizmetleri mühendisini temsil eden, Avrupa HVAC Dernekleri Federasyonu REHVA’nın yıllık buluşma toplantısının Platin Sponsoru oldu.

16 Mayıs Perşembe günü Nippon Otel’de düzenlenen organizasyonda, Türk iklimlendirme sektörünün ve temsilcilerinin tanıtılması adına katılımcılara İSİB reklam materyalleri dağıtılırken İSİB Ürün Arama Motoru hizmeti hakkında da bilgiler paylaşıldı. Aynı günün akşamı gerçekleşen REHVA’nın Gala yemeğinde İSİB Yönetim Kurulu Üyesi Naci Şahin yer aldı.

REHVA’nın farklı komitelere mensup üyelerin bir araya geldiği toplantılar gerçekleştirilen organizasyona yaklaşık 90 katılımcı iştirak etti. İSİB olarak, REHVA Başkanı Dr. Catalin Lungu, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Livio Mazzarella ve Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD) Temsilcisi ve REHVA Başkan Yardımcısı Kemal Gani Bayraktar ile önemli görüşmeler sağlama fırsatı elde ettik.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram