Ekomaxi, Katıldığı Fuarlarla Globaldeki Güçlü Büyümesini Sürdürüyor

Su depolama sektörünün öncü sanayi kuruluşlarından Ekomaxi, ihracat atağını fuarlarla desteklemeye devam ediyor. 

Fuarları, hedef pazarlardaki talebin Türkiye’ye kayması için bir fırsat olarak gördüklerini belirten  Ekomaxi Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Mulhan, Ekomaxi’nin ihracat atağı ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. 

Yerli üretimi ile Türkiye’nin su depolama sektörüne yön veren markası Ekomaxi, yenilikçi GRP modüler su depolama çözümlerini tüm dünya ülkeleri ile tanıştırmak ve ihracatını artırmak amacıyla hedef pazarlarda fuar katılımlarına devam ediyor. Şirket son olarak, 5-9 Mayıs tarihleri arasında Cezayir’de düzenlenen 26. BATIMATEC Fuarı’na ve 29 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında Libya’da düzenlenen Libya Build Expo Fuarı’na katıldı.  

“İhracatımızı artırmak adına var gücümüzle çalışıyoruz” diyen Ekomaxi Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Mulhan, fuarları, hedef pazarlardaki talebin Türkiye’ye kayması için bir fırsat olarak gördüklerini belirtti: 

Türkiye’nin dünyanın üretim üssü olmasını hedefliyor

“Yoğun fuar katılımlarımız ile ürünlerimizi tanımayan hiçbir pazar kalmamasını ve Türkiye’nin GRP modüler su depolama sistemleri alanında dünyanın üretim üssü olmasını hedefliyoruz. Bu hedefimizde; Orta Doğu, Orta Asya ile Doğu Avrupa’nın en büyük GRP su deposu üretim tesisine sahip olmamız da bize güç veriyor. Aynı zamanda ihracat yaptığımız ülkelerdeki ihracat hacmimizi artırmak ve ihracatın ciromuzdaki payını yüzde 50 seviyelerine çıkarmak da kısa vadeli hedeflerimiz arasında yer alıyor. 

Yılın ilk beş ayında hedef pazarlarda toplam 6 fuara katıldı

Bu yılın ilk beş ayında hedef pazarlarda toplam 6 fuara katılım sağladık. Son olarak, Cezayir’de düzenlenen 26. BATIMATEC Fuarı’na ve Libya’da düzenlenen Libya Build Expo Fuarı’na katıldık. Her iki fuarda da GRP modüler su depolama çözümlerimiz, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Fuar süresince pek çok ülkeden potansiyel alıcıyla verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Fuarda geliştirdiğimiz işbirliklerinin ihracat hedeflerimizi destekleyeceğini ve bunun kısa sure içerisinde satışlarımıza yansıyacağını düşünüyorum.” dedi

Ekomaxi GRP modüler su depolama çözümlerinin Libya ve Cezayir gibi yaz sıcaklarının kavurucu, nem seviyesinin ise yüksek olduğu Akdeniz ülkelerinde yoğun talep gördüğünü belirten Hüseyin Mulhan, sözlerine şöyle devam etti: 

“İhtiyaçtan çok insan sağlığına yapılan bir yatırım”

“Ekomaxi GRP modüler su depolama çözümlerimiz, yaz sıcaklarının yoğun yaşandığı ülkelerde ihtiyaçtan çok insan sağlığına yapılan bir yatırım olarak değerlendiriliyor. Çünkü geleneksel depolama sistemlerine göre mukavemeti ve yalıtım katsayısı oldukça yüksek olan GRP modüler su depolama sistemlerimiz, aşırı sıcak ve aşırı soğuk havalarda dış ortam şartlarından etkilenmiyor. UV ışınlarını geçirmeyen GRP depo panelleri, su içerisinde; yosun, mantar, bakteri oluşumunu önlüyor.  +50 0C sıcaklığa kadar depolanan suyun kalitesinde ve sertlik derecesinde hiçbir değişiklik veya bozulma olmuyor. Bu nedenle GRP su depoları, Akdeniz ülkeleri için su depolamada güvenli ve uzun ömürlü çözümler sunuyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram