DemirDöküm A7 Klima ile Sıcak Yaz Günlerinde Konforunuz Garantide

DemirDöküm, çevre ve bütçe dostu klima ailesini genişletmeye devam ediyor. Şirket, serinliği ve konforu bir arada sunan split klima ailesinin yeni modeli A7’yi lansmana özel 5 yıl garanti fırsatı ile satışa sundu. Yüksek enerji verimliliği, çevreci soğutucu akışkanı, minimal tasarımı ile öne çıkan A7, evlere ve ofislere serin bir yaz deneyimi yaşatacak. 

Türkiye iklimlendirme sektörünün köklü şirketlerinden DemirDöküm, sıcak yaz günlerinde konfor arayanların vazgeçilmezi olmayı hedefliyor. Şirket, A5, A6, Kion ve A420 FI klima ailesine eklediği yeni duvar tipi mono split kliması DemirDöküm A7’yi lansmana özel 5 yıl garanti fırsatı ile tüketicilerin beğenisine sundu.

DemirDöküm’ün yeni nesil iklimlendirme çözümleri arasında yerini alan A7, kullanıcısına dijital bir deneyim vadediyor. Minimal tasarımı, yüksek verimliliği ve çevreciliğiyle öne çıkan DemirDöküm A7, sahip olduğu özelliklerle bunaltıcı sıcak yaz günlerinde yüksek düzeyde serinliği garantiliyor.

Soğutma verim sınıfında (SEER) 8,4’e, ısıtma verim sınıfında (SCOP) 4,5’e varan değerleriyle düşük enerji tüketimi vadeden A7, son derece yüksek bir verimliliğe sahip. Bu sayede kullanıcılar hem elektrik faturalarında tasarruf edebiliyor hem de çevreye katkıda bulunabiliyor.

DOĞAL RÜZGAR ETKİSİ SUNUYOR

3D hava akışı ve 7 kademeli fan hızıyla oda genelinde dengeli sıcaklık ve eşit hava dağıtımı sağlayan DemirDöküm A7’nin 9.000, 12.000, 18.000 ve 24.000 BTU kapasite seçenekleri bulunuyor. DemirDöküm A7, modern ve zarif tasarımı ile her ortama uyum sağlıyor. Minimal tasarımıyla kullanıcısına yerden tasarruf imkanı sunarak yaşam alanlarına şık bir görünüm kazandırıyor.

DemirDöküm A7, dahili Wi-Fi modülü sayesinde ekstra bir modüle ihtiyaç duymadan, kullanıcılara klimalarına uzaktan erişim imkanı sunuyor. Kullanıcılar ev ve ofislerine gitmeden akıllı telefonları üzerinden A7’yi uzaktan kontrol ederek ya da programlayarak istedikleri sıcaklığı ayarlayabiliyor.

Kullanıcıların tüm beklentilerini karşılayacak özelliklerle donatılan A7, pratik bakım ve temizlik avantajıyla da rakiplerinden ayrışıyor. DemirDöküm’ün yenilikçi tasarım anlayışını yansıtan ürünün kolayca çıkarılan ön paneli ve filtreleri, bakım ve temizlik sürecini kısaltıyor. DemirDöküm A7, azaltılmış gürültü düzeyi ile kullanıcısına daha sessiz bir ortam sağlayarak konforu üst seviyeye çıkarıyor.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram