Alarko Carrier, Yeni VRF Klima Sistemi Carrier Super Y Serisi’ni Tanıttı

İklimlendirme sektörünün öncü markası Alarko Carrier, inovatif tasarımlarına bir yenisini daha ekleyerek, VRF klima sistemlerinden ‘Carrier Super Y Serisi’ ürününü tanıttı. Geçtiğimiz günlerde CP Ankara Hotel’de gerçekleştirilen lansman, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yetkili satıcı ve bayiler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 

Alarko Carrier’in, yetkili satıcı ve bayilerin katılımı ile gerçekleştirdiği ‘Carrier Super Y Serisi’nin tanıtım etkinliğinde, Carrier Ürün Yöneticisi Ege Benli, katılımcılara VRF sisteminin çalışma prensibine dair eğitim verirken, Carrier Super Y Serisi’nin öne çıkan özelliklerini paylaştı. 

İki gün boyunca süren etkinlikte katılımcılara; Carrier Super Y Serisi’nin katalog özellikleri, yenilikçi kontrol sistemleri, kurulumu ve devreye alma kolaylığı detaylı şekilde anlatılırken, aynı zamanda A+++ enerji verimliliği ile öne çıkan Carrier CoolEasy ve siyah camlı paneliyle dikkat çeken Carrier Premium Black serilerinin de duyurusu yapıldı. 

Carrier Super Y Serisi; bir dış ünitede yer alan 21 adet sensörü ve bir sensör arızalandığında sensör yedekleme özelliği olan ‘smartlink’ fonksiyonu ile dikkat çekiyor. Yeni seride ayrıca; kablolama özgürlüğü, IP55 koruma sınıfı elektronik kutusu ile geniş çalışma aralıkları, mikro kanallı ısı eşanjörü sayesinde yüksek enerji verimliliği oranları, akıllı toz ve kar üfleme fonksiyonu, yüksek harici statik basıncı, yüksek borulama mesafeleri gibi farklı özellikler bulunuyor. 

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram