Akıllı Kurulum ve Üst Düzey Teknolojisiyle Yeni E.C.A. Poly Smart Oda Termostatı 

Ürün gamını güncel teknoloji ve kullanıcı ihtiyaçlarına göre geliştiren E.C.A., ideal ısı kontrolünü mümkün kılan oda termostatları ile yaşamı kolaylaştırıyor. Pazara yeni sunduğu Poly Smart Oda Termostatı, mobil uygulaması sayesinde uzaktan kontrol imkanı sağlıyor. Ayrıca günlük ve haftalık programlama imkanı sunarak fazla enerji tüketimini önlüyor ve mekanın ısı kontrolünü sağlıyor. 

Kullanıcı ihtiyaçlarına uygun yeni nesil ürünleriyle iklimlendirme teknolojilerini geliştiren E.C.A., üst düzey teknolojisiyle Poly Smart Oda Termostatı’nı pazara sundu. Konforu ve verimliliği yeni boyuta taşıyan Poly Smart Oda Termostatı ısıtma ve soğutma döngüsünü kontrol ederek enerji tüketimini minimuma indiriyor. Elektrik ve yakıt tüketiminden tasarruf edilmesini ve karbon ayak izi seviyesinin düşmesini sağlıyor.  

Mobil uygulama sayesinde uzaktan kontrol ile günlük ve haftalık programlama

Mobil uygulama üzerinden günlük ve haftalık programlama yapılabilen E.C.A. Poly Smart Oda Termostatı farklı sıcaklık ayarı oluşturarak tüketicinin tercihine göre yaşam tarzına en uygun konforu sağlar. E.C.A. Poly Smart Oda Termostatı açık pencere algılama özelliği ile mekanın sıcaklığını ölçüyor ve ısıtma ünitesini kapatarak gereksiz enerji sarfiyatının önüne geçiyor. Histerezis ayarı ile ne sıklıkla veya kaç derece farkla istenilen sıcaklık değerine ulaşmaya çalışacağını belirleyen E.C.A. Poly Smart Oda Termostatı’nın App Store veya Google Play Store’dan indirilebilen mobil uygulaması üzerinden mekanın sıcaklık ayarının özelleştirilmesini ve uzaktan kontrol edilmesini sağlıyor. 

3 farklı mod seçeneği ile sıcaklığı yönetin

Duruma en uygun modu seçerek mekanın sıcaklığını kontrol etmeyi sağlayan E.C.A. Poly Smart Oda Termostatı konfor modu ile mekanın sıcaklığı ayarlanan değere hızlı bir şekilde ulaşarak tüketiciye konforlu bir ortam sunuyor. Tatil modu ile mekandan kısa ya da uzun süre ayrı kalınan durumlarda maksimum seviyede tasarruf sağlarken, ekonomi modu ile de enerji sarfiyatını azaltarak ekonomik şekilde kullanılabiliyor.

Akıllı kurulum, şık tasarım

Kablosuz özelliği ile kullanım kolaylığı sağlayan termostat, ECA Poly Smart mobil uygulaması üzerinden hızlıca eşleştirilebiliyor. E.C.A. Poly Smart Oda Termostatı tasarımı ile öne çıkarken bulunduğu ortama da şıklık katıyor. 

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram